Ervel
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-05-2025 11:33 AM (Last edited 10-07-2025 07:52 AM ) in
Galaxy Sİyi günler Samsung Topluluk üyeleri. Ben bu ocak ayında iPhone 13 Pro telefonumdan Samsung S24 cihazına, iPhone'larda yeterli inovasyon olmamasından dolayı geçmiş bulunmaktayım. Bu gönderide bu aya kadar One UI 7'de **bleep** ettiğim eksikleri madde madde listeledim. Gerekli yetkililer eğer görürse bu maddelerin eklenmesini sağlayabilir diye buraya gönderi olarak paylaşmak istedim. İyi okumalar.
- Intelligent Wi-Fi'da Wi-Fi'yi otomatik aç/kapat özelliğinde seçeneklerde gözükmeyen Wi-Fi'leri manuel olarak Wi-Fi ekleme seçeneğinin olmaması. Bu sebepten ötürü evdeki Wi-Fi'de otomatik aç/kapat özelliğini kullanamıyorum.
- Klavyedeki boşluk tuşunu basılı tuttuğumuzda çıkan imleç kontrolünün kaydırma hızı ayarlanamıyor.
- One UI 7'ye güncellediğimden beri Güvenli Klasör'deki banka uygulamalarını NFC ödemelerinde kullanamıyorum. NFC ödemelerini gerçekleştirmek için illa ki uygulamanın Güvenli Klasör'ün dışında olması gerekiyor.
- Good Lock'taki LockStar uygulamasıyla Kilit ekranını kişiselleştirme ekranında maalesef Kilit bildirimlerinin görünümü Simgeler olduğunda Simgelerin yeri değiştirilemiyor. Örneğin, mesela AOD'deki gibi Kilit ekranı widget'larının altına bildirim simgelerini koymak istiyordum fakat yapamıyorum.
- Klavyenin rengi her uygulamaya özel ayarlanamıyor. Örneğin, Instagram'ı ben karanlık modda kullanıyorum, o yüzden klavyemin hep karanlık modda olmasını isterim fakat WhatsApp'ta otomatik olarak tema değişiyor, o yüzden klavyenin rengi de değişmeli. Yani uygulamaya özel klavye teması seçebilmek güzel olabilir.
- Mobil veri kullanımında uygulamaların sıralaması veri kullanıma göre değil.
- Ses seviyesi sınırı aktifken Bluetooth cihazı hoparlör olarak seçili olmasına rağmen ses seviyesi sınırını geçemiyoruz. Ayrıca cihaz hoparlör.
- Bir uygulamanın internet erişimi komple engellenemiyor. Yani Wi-Fi ve mobil veri veya sadece Wi-Fi seçeneği sunuluyor.
- Ekran zaman aşımı "asla" kapanma moduna alınamıyor.
- Modlar için "Etkinlik olduğunda aktifleştir" gibi bir seçenek sunulabilir. Bu sayede örneğin takvime derslerimizi ekledik diyelim ve o etkinlik zaman aralığında telefonun sessizde olmasını istiyorsunuz fakat teneffüs aralarında telefonun seslide olmasını istiyorsanız bu seçenek çok iyi olurdu. Aynı zamanda toplantılar için de.
- Kontrol Panelindeki bazı butonlar, örneğin "Smart View, Yakındaki Cihazlar ve SmartThings" gibi butonlar, önceki sürümde kaldırılabiliyordu fakat yeni sürümde artık kaldırılamaz oldu.
- Telefonun şarjı tamamen bittiğinde, telefonun şarjı yeterince dolduğunda otomatik olarak açılmıyor. Önceki versiyonda da böyleydi.
4 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 11:35 AM in
Galaxy S
11. Eksiklik one ui 8.5te giderilecek diğerleri hakkında bilgim yok güncellemeyle göreceğiz
CoderGamer65
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 12:08 PM in
Galaxy S
11. Sorun One UI 8.5 ile giderilecek hatta parça ekleme gibi özellikler de eklenecek
anoroyale
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 01:33 PM in
Galaxy S
4 numara için ayarlar > bildirimler > kilit ekranı bildirimleri > kartlar seçerseniz AOD'de saat altında görünüyor.
anoroyale
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 01:35 PM in
Galaxy S
10 numara için de One UI 8.5 ile Al kısmına takvim eklenecek. Etkinlik zamanı sessize al şeklinde ayarlanabilir.