Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7 Güncellemesi hala gelmedi ?!

(Topic created on: 12-15-2024 05:23 PM)
1359 Views
Emiran
Active Level 4
Options
Galaxy S

Cihaz S24 sözde S serisi öncelikliydi. Bakıyorum son 2 - 3 gündür globalde beta versiyonunu indirip kullanan epey bi insan var bize ne zaman gelicek bu güncelleme anlamadım ? 😑😐

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Adı üstünde beta testi. Türkiye'de beta sürümleri kullanıma açılmıyor. Stabil sürümün Ocak ayında S25 serisinin lansmanından sonra yayınlanacağı söyleniyor.

View solution in context

10 Comments
Solution
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Adı üstünde beta testi. Türkiye'de beta sürümleri kullanıma açılmıyor. Stabil sürümün Ocak ayında S25 serisinin lansmanından sonra yayınlanacağı söyleniyor.
Emiran
Active Level 4
Galaxy S
Hocam normalde globalde millet denesin diye isteyen Members'tan indirebiliyor
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Şuan sadece 2-3 ülkede aktif beta kayıtları. ABD, Güney Kore ve Almanya diye biliyorum. Önümüzdeki başka ülkelere de açılması bekleniyor. Polonya ve Hindistan eklenecekmiş sanırım.
0 Likes
Emiran
Active Level 4
Galaxy S
Saol teşekkürler hocam, İyi forumlar.
0 Likes
KediDostum
Expert Level 3
Galaxy S
Ocakta direk gelicek sanırım.
Benim s22. Geliştirme hata düzeltme güncellemesi geldi Geçenlerde. Büyük güncellemeden önce 2-3 tane geliyor. 1 incisi gelmiş oldu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Türkiyede Hiçbir şey Yapamazsınız Şuan (;
0 Likes
Emiran
Active Level 4
Galaxy S
😶😓
Galaxy S
Kardeş, Stabil olarak hiçbir ülkeye gelmedi ki, şu an beta sürümünde ve Türkiye'de desteklenmiyor.
Hkubilayk
Active Level 5
Galaxy S
Şuan bazı ülkelerde beta test süreci devam ediyor. Ocak 2025 S25 lansmanı sonrasında herkese gelemeye başlar.
0 Likes