cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Beta Neden Halen Yayınlanmıyor?

(Topic created on: 09-16-2024 12:49 PM)
397 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Gerçekten kabak tadı verdi bu bekleme olayı. Bu kadar gecikmenin sebebi ne olabilir yani anlamıyorum. Beta bu sonuçta hatalı çıkıyor zaten. Diğer betalarda düzeltiliyor. Şunun şurasında 4 ay sonra S25 One UI 7.1 ile çıkış yapacak ama ortada daha betanın b'si yok 

Şu şekil bekliyoruz....
image

16 Comments
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
X te yabancı kişiden görmüştüm, samsung yetkilisi sürekli yeni bir özellik getirildiği için ve bizde daha akıcı ve kararlı çalışması için yoğun çalıştıklarını söylemişti.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Her halde bunlar beta sürecini çok kısa tutacaklar. Bu yüzden de stabil olması için uğraşıyorlar. Dediğin doğru ise daha çok bekleyeceğiz 😅
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
Aynen öyle. 7.1 üzerinde de çalışmalara başlamışlar.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım çıkar kısa zamanda.
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy S
Android 15 resmi olarak çıkmadığı için olma olasılığı yüksek. Çünkü google ile anlaşmaları var. Ve üretenden önce sunmaya kalkması saçma olur bence. Tabi bu sadece bi tahmin.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet haklısınız bu konuda. Bekleyeceğiz artık
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy S
Yani. Gelse de telefon uçmicak ya. Çok uçuk bişe de vaadediceğini sanmıyorum. Bize gelmesi ocak şubat olur artık. Malum s22 serisi üvey evlat muamelesi görüyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
O kadar geç geleceğini düşünmüyorum
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy S
2022 de s22 ultra aldım. Android 13 kasımda geldi. Android 14 2023 aralıkta geldi. S24 serisi tanıtıldığından beri güncellemeleri daha da geç alır oldu. Ki aynı olay s21 serisindede böyle oldu. Bu sene sanmıyorum android 15i 2024te s22 serisine vereceklerini. Yani veriyolarda tr de böyle geç geliyo.