cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Beklemeyelim !

(Topic created on: 02-07-2025 01:18 AM)
452 Views
Motun
Active Level 10
Options
Galaxy S
Dostlar bugün 7 şubat olduğu için büyük ihtimal 50-60 konu açılacaktır.
One ui 7 güncelleme tarihi ile alakalı şu ana kadar hiçbir resmi doğrulama veya haber mevcut değil. 

Aksine

Birkaç gün önce S24 için Hindistan CSC kodlu yeni bir 6.1 Şubat güvenlik yaması test sunucusuna yüklendi. 

Yani bu bir ihtimalle S24 serisi için bile mart ayında gelebilme ihtimalini gösteriyor😂
Diğer cihazları konuşmaya gerek bile yok.

Kore forumunda okuduğum bazı gönderilerde ertelendiğini söyleyenler çokça fazla.

Tabiki bunlar %100 bu ay gelmeyeceğine yönelik kanıt oluşturmuyor ancak hepimizin geçmiş tecrübeleri malum.

Bu yüzden beklentiyi şubat sonu veya mart başından aşağı tutmayalım boşuna üzülmesin kimse. Gelirse sürpriz olur Samsung bizi şaşırtmış olur 😊

10 Comments
65432
Active Level 6
Galaxy S
geç olsun güç olmasın derler.samsung her zaman öyle davransın,sonra erken çıktı diye sevinip,üzülmeyelim.
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Büyük ihtimal şuan istese getirirdi.
S25 serisine özel kalmasını istiyor bir süre benim fikrim.
İnşallah sorunsuz gelir.
0 Likes
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
ağlamak istiyorum 😭😭
Motun
Active Level 10
Galaxy S
🫣
0 Likes
Justemre
Active Level 4
Galaxy S
Mart başına aldım ben beklentiyi sizi bilmem ama ben umudu kestim gibi. Ne kadar az beklenti o kadar huzur hocam
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Aynen
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Bi ay önce Askere teslim oldum izine çıktım bugün daha gelmemiş. Bi kaç güne teslim olup 5 ay sonra çıkınca ne olacak bakalım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anca gelir o zaman hawhawhawhawhaw
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Ben her sene söylenen tarihe 30-40 gün ekliyorum kafadan. Hiç şaşmadı. Türkiye'ye geç veriliyor vs.
Marta doğru diye düşünüyorum.