cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7 Animasyonlara Odaklanacak

(Topic created on: 08-07-2024 12:34 PM)
462 Views
Mami14
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Samsung’un bilinmeyen nedenlerden dolayı One UI 7 açık beta programının lansmanını ertelemiş olabileceğini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise IceUniverse, X üzerinden gerçekleştirdiği yeni bir paylaşımda One UI 7 güncellemesinin kullanıcı arayüzü genelinde akıcı animasyon ve akıcılık getirmeye daha fazla odaklanacağını ileri sürdü.

IceUniverse, One UI 7.1 güncellemesinin ise yeni işlevler getireceği ifade ediliyor. One UI 7.1, gelecek yılki Galaxy S serisinin önemli bir parçası olacak ve 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S25 serisinde önceden yüklenmiş olarak gelebilir.

Tabii ki bunlar One UI 7’nin yeni şeyler getirmeyeceği anlamına gelmiyor. Samsung’un One UI 7 uygulama çekmecesiyle alt arama çubuğunu sunması ve tek elle kullanımı kolaylaştırması bekleniyor. Galaxy telefonlarının ayrıca oyunculara ayrıntılı oyun ayarlarına erişim sağlamak için bir Good Lock Oyun Modülü alacağı söyleniyor.

Ek olarak, One UI 7’nin yeni uygulama simgeleri, yeni bir kamera kullanıcı arayüzü, üst bildirim panelinde yeni pil simgeleri, kilit ekranında yeni şarj animasyonları getirmesi ve hatta uygulama ve klasör simgelerini resimlerinizle kişiselleştirmenize olanak tanıması bekleniyor.

Kaynak

https://www.technopat.net/2024/08/06/one-ui-7-animasyonlara-odaklanacak/

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlısı olsun.
Eline sağlık.

View solution in context

11 Comments
nickname2008
Active Level 3
Galaxy S
Çok uzundu okumadım da eyer animasyonlara odaklanırsa giriş segment hadi orta segment de olsun kasar ve animasyonlar kapalı kullanırlar One UI 7 baya ağır olacak gibi
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Evet efendim Oneuı 7 baya ağır olacak gibi umarım Samsung halleder de donma kasma olmaz.
GalaxyS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Aynen yenilikten çok yazılım düzeltmeye yönelsinler
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/One-UI-7-nin-pil-performansı-Nasıl-olacak-Sorudur/td-p/167...

Ben bu konuda fikirleri almak istedim: One UI7 ile Telefonların pil performansı durumu ne olur diye..

Fazla kimse katılmadı yapcak bir şey yok..
Galaxy S
Giriş segment ve orta segmentle S serisi aynı animasyonları kullanmıyor onu ayarlarlar muhtemelen
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlısı olsun.
Eline sağlık.
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Sağolasın
alper05
Active Level 4