cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7.0 beta slotları pazartesi günü açılabilir, hazırlıklı olun!

(Topic created on: 12-13-2024 06:22 PM)
455 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Samsung'un One UI 7.0 beta programını açmasının üzerinden bir haftadan fazla zaman geçti . İlk beta yazılımı Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya'da Galaxy S24 serisi için yayınlandı. Diğer ülkelerin de bunu alması bekleniyor ve Samsung'un önümüzdeki hafta One UI 7.0 beta 2'yi yayınlaması bekleniyor .

Samsung beta programını halka açarken, yerler sınırlı olma eğilimindedir, bu nedenle zamanında kaydolmazsanız ek yerlerin açılacağı bir sonraki sürümü beklemek zorunda kalırsınız. Bu, 16 Aralık Pazartesi günü olabilir.

image

Pazartesi günü One UI 7.0 beta etkinliğinde bir hareketlilik yaşanabilir

Pazartesi, beta ilerlemesini yakından izleyen herkes için ilginç bir gün olabilir. Samsung'un ilk beta sürümünün kullanılabilirliğini bu hafta başında Hindistan dahil daha fazla pazara genişletmesi bekleniyordu.

Ancak bu gerçekleşmedi ve bu aynı zamanda hafta içinde yayınlanması beklenen One UI 7.0 beta 2'nin kayıtlı cihazlara ulaşmayacağı anlamına geliyordu. Şimdi Samsung desteğinden betanın 16 Aralık'ta diğer pazarlara genişletileceğine dair bazı işaretler geldi ve şirketin ikinci betayı da bu tarihte yayınlama ihtimali var.

O zamana kadar yerler kaçınılmaz olarak açılacak, bu yüzden web sitemizi ve sosyal medya akışlarımızı takip etmeye devam edin, yayına girdiği anda size haber vereceğiz. Samsung şu anda betayı yalnızca Galaxy S24 serisi için yayınlıyor, ancak diğer cihazlar da sonunda bunu alacak, ancak son olayların gösterdiği gibi, en azından Galaxy S23 serisi bunu 2025'ten önce almayacak .
8 Comments
KediDostum
Active Level 9
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler. S22 bekliyorum.
KediDostum
Active Level 9
Galaxy S
Acaba 7.0'ın boyutu ne kadar ve büyük yüklemeler bilgisayarda olmalı diyiyorlar öyle midir?
acay
Active Level 7
Galaxy S
5 gb
KediDostum
Active Level 9
Galaxy S
İlla bilgisayardan yüklemek gerekir mi?
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Yok, normal cihaza geldiğinde yükleyebilirsin sorun olmaz.
0 Likes
Galaxy S
Turkiye ye açacak mi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Türkiye de beta bulunmuyor
0 Likes
Galaxy S
E ozaman bizi ilgilendiren ne burda