cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Özellikler

(Topic created on: 02-07-2025 03:03 PM)
390 Views
burhanemr
Active Level 5
Options
Galaxy S

Yükleyen arkadaşlar şöyle detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi özellikle geçiş animasyonları parmak izi hızı... Biliyorsunuz samsungun appleden en geri kalan özelliği geçişlerde donma kasma gibi şeyler bu güncellemeyle bu durum ortadan kalkacak diyenler var. Apple de ne kadar eski olursa olsun geçiş animasyonları hala ilk günkü gibi oluyor samsung bu güncellemeyle bunu yapacakmış. Yapabilmiş mi ve daha can alıcı ne konular var yükleyenlerden detaylı bir yazı bekliyorum..

18 Comments
serozz
Active Level 6
Galaxy S
🤣🤣🤣
burhanemr
Active Level 5
Galaxy S
Komik olan nedir
0 Likes
Galaxy S
Yorum kasarak level arttırmaya çalışıyor muhtemelen. Bu forumda var öyle birkaç kişi bilemiyorum artık
burhanemr
Active Level 5
Galaxy S
Level kasınca ne oluyor ki ? Gerçekten bilgi almaya deneyimleri görmeye çalışıyorum
Galaxy S
Bence youtube'dan video izleyin hocam detaylı videolar var
0 Likes
burhanemr
Active Level 5
Galaxy S
Baktım tabiki hep aynı şeyler şarj animasyonu bildirim ikon değişikliği. Her video aynı. Benim amacım kullanıcıların akıcılık hız anlamında ne hissettiklerini öğrenmek
0 Likes
serozz
Active Level 6
Galaxy S
Level atladım evet. Güncelleme alan cihaz yok şuan membersi takip etsen zaten güncelleme almadıklarını bilip böyle bir soru sormazsın ki appel ile karşılaştırmanda ayrı bir konu. Form siteleri var oradan karşılaştırabilirsin.
0 Likes
Galaxy S
Bu soruyu soran kişi ben değilim beni etiketlemişsiniz.
0 Likes
serozz
Active Level 6
Galaxy S
İkinizede cevap verdim 🤣
0 Likes