cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 ile S23 ısınma

(Topic created on: 10-03-2023 09:58 PM)
Dipoll
Active Level 3
Options
Galaxy S

One ui 6 ile s23 deki ısınma problemi çözülür mü acaba, beta kullananların telefonlarında ki ısınma durumu nedir? 

19 Comments
Galaxy S
Merhaba ne zaman cihazınız ısınıyor eğer oyun oynarken ısınmamasını bekliyorsanız boşa bekliyorsunuz
0 Likes
Dipoll
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba oyun oynarken tabi ki ısınacaktır bahsetmiş olduğum ısınma o şekilde değil, daha önce huawei marka bir telefon kullanıyordum instagramda gezinirken elime hic bir şekilde sıcaklık gelmiyordu, bu telefonu kullanırken elimde hissedilir rahatsız edici bir sıcaklık var, sadece instagram içinde değil tabi ki genel olarak bahsediyorum
0 Likes
GökTürk_S23
Active Level 9
Galaxy S
Oyun oynarken cihazı güç tasarrufuna alıp oynayın çok faydası oluyor, ben mllb oynuyorum full grafikte en fazla 36 37 derece de oluyor cihazda o arada ılık oluyor bu da gayet normaldir.
0 Likes
Galaxy S
Cihazı güç modunda kullanmak işlemciyi yorar

Umarım düzeltirler
0 Likes
GökTürk_S23
Active Level 9
Galaxy S
Hayır yormaz, gücünden biraz kısıyor, pil den tasarruf ediyor.
0 Likes
Galaxy S
İşlemci core undan azaltıyor yani 4 core yerine 2 core kullanıyor bu yüzden de İşlemci yoruyor
0 Likes
Dipoll
Active Level 3
Galaxy S
Bende mobile legends oynuyorum gerçekten 37 derece falan oluyor, ancak normal bir şekilde instagramda dolasirken de rahatsız edici bir ısınma oluyor bende tam olarak anlayamadım
0 Likes
GökTürk_S23
Active Level 9
Galaxy S
Daha az güç tüketip uzun pil performansı veriyor avantajı burada zaten.
0 Likes
ozgur_s21fe
Active Level 5
Galaxy S
Güç tasarrufu cpu yu %70e kısıtlıyor işlemciyi zorlar oyunlarda kapatmak daha iyi olur
0 Likes