cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 Beta 3 Kurdum.

(Topic created on: 09-14-2023 05:39 PM)
1222 Views
Actixel
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Galaxy S23 Ultra telefonuma 6 beta 3 kurdum. Animasyonlar tamamen baştan sona değiştirilmiş. Tamamen farklı bir animasyon stiline geçilmiş. Bu sayede Artık seri bir şekilde uygulama açıp kapatabiliyorsunuz, Bu çok önemli bir değişiklik. Kilit ekranını animasyon doldurmuşlar. Artık ekranı açıp kaparken bir dizi animasyon sizi karşılıyor. Cihaz inanılmaz seri ve hızlı çalışıyor. Always On Display'a yeni özellikler eklenilmiş. Renk paleti ile ilgili bir problem düzeltilmiş. Quick panel büyük ölçüde değişmiş, birçok animasyona blur efekti eklenmiş. Adreno 740 grafik sürücüsü güncellenmiş. 

Güncelleme toplam 100 den fazla hata düzeltmesi ve optimizasyon içeriyor.

Bence artık daha fazla beta sürümü yayınlanmasına gerek yok. One UI 6 Beta 3 an itibariyle AWGJ (One UI 5.1 Ağustos yaması) dan daha stabil. 5.1 deki hatalar 6 Beta 3 de yok. 

Samsungu tebrik ederim. Çok iyi iş çıkarmışlar.
Samsung bir kez daha kendine yakışanı yapmış.

image

image

image

17 Comments
hamzaates
Active Level 1
Galaxy S
Dm den bakarmısın s23 kullanıyorum
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Bu geribildirimlere bakarsak her güncellemede animasyonlar mükemmel hale geliyor 😂

Dediğiniz gibi tepkiler nispeten hızlanmış olsa da animasyon kalitesi bence hala istenen seviyede değil.
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Kendiniz kurup denemediyseniz sizinle tartışmaya bile girmeme gerek yok.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung'da da nasıl bir azim varsa mükemmeli daha mükemmel hale getirmek için her güncellemede baştan yeniliyor.Screenshot_20230914_195233_Samsung Members.jpgScreenshot_20230914_193419_Samsung Members.jpgScreenshot_20230914_195453_Samsung Members.jpg
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Evet, her güncellemede baştan yeniliyorlar animasyonları. Burada yalan birşey yok. Daha önce de farklı bir animasyon stili vardı şimdi yine değişmiş. Peki sizin canınızı bu kadar yakan şey ne oldu burada? Profilime girip gönderdiğim postları ss alıp üstüne o ss de yer alan yazıların altını çizmişsin. 🤣 güldürdün beni açıkçası senin gibiler geldikçe önüme ben gülüyorum zaten. Sen hayatında hiç S23 Ultra kullandın mı animasyonlarını çıplak gözle gördün mü de benimle tartışmaya girebiliyorsun? Öyle 1 2 hafta veya ay kullanmaktan da bahsetmiyorum. Gayet normal bir post açtım ve gelip tartışma başlattın. İlginç bir kardeşimizsin.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung Members'a arada bir girip bakan biri olarak daha önce de gönderilerine rast geldim ve açıkçası neredeyse tamamında Samsung'u fütursuzca övdüğünü gördüm. Herkesin kendi fikri olduğu için müdahale etmek istemesem de olmayan özellikleri varmış gibi göstermek doğru bir davranış değil. Bahsettiğin modeli mağazada birkaç kez deneyimledim ve ne kadar beğensem de iyiye iyi kötüye kötü diyebilen biriyim. One UI'ın tasarım anlayışını beğeniyorum fakat çoğu "objektif" Samsung kullanıcısının söylediği gibi animasyon ve akıcılık bakımından en kötü arayüzlerden biri olduğunu kabul ediyorum. Samsung babamın malı olsa bu kadar savunmam.
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Olmayan özellikleri nerede varmış gibi göstermişim bir örnek verebilirmisin? insanız hata yapabiliriz o ayrı konu da nerede yapmışım söyle bilelim. Senin elinde eğer orta segment exynos bir cep telefonu varsa zaten akıcılık berbat olacak. Mağazadaki cihazla da olacak iş değil bunlar. Galaxy S2 den beri Samsung kullanırım. Bundan önce samsungun akılsız cep telefonlarını hatta telsizlerini de kullandım ancak buna rağmen Hiç A veya M serisi bir cep telefonu kullanmadım çünkü berbat olduğunu bende biliyorum. Şahsi telefonu olarak samsungun orta segment veya miladını doldurmuş bir cep telefonunu kullanan birisiyle normalde bu tarz konuları tartışmam bile. A serisi kullanıp M serisi kullanıp bana laf atan çok oldu şimdiye kadar. Ben arayüz akıcılığı övüle övüle bitirilemeyen malum markanın cep telefonlarını da kullanmış ve kullanan biriyim. Profilimde bununla ilgili de bir gönderi var. Bu cep telefonundaki animasyon tasarımı ve animasyon akıcılığı şuanda sektör genelinde gördüğüm en iyisi. Ama sen ve senin gibiler buna inanmak istemediği için zaten dikkat edersen "inanılmaz iyi" lafını kullandım. iyi akşamlar diliyorum. 🤣 😂
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
O zaman birden Kasım sonuna kesin yayınlanır diyebiliriz.
2024 başına kalmıcak gibi duruyor.
0 Likes