cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 Beta 3.1 yayınlandı

(Topic created on: 09-19-2023 09:46 PM)
1218 Views
Actixel
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Yeni bir beta güncellemesi daha yayınlandı. Bende hemen indirip S23 Ultra telefonuma kurdum. Beta 3.1 veya beta 3 hotfix olarak adlandırılan güncelleme WiFi 6E ile ilgili bir hatayı düzeltiyor. Klasör açıp kaparken ki animasyon değişmiş. Quick panel animasyonuna çok ince ayarlama yapılmış. Galaxy Buds cihazlarına bağlıyken harcanan güç tüketimi optimize edilmiş. Nöral işlem biriminin performansı optimize edilmiş.
image

image

image

image

27 Comments
Galaxy S
Hayırlı olsun 😀
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkürler.
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Anlamadığım tek şey betayı farklı şekilde kuruyorsunuz ancak servis sağlayıcı sürümü yine TUR olarak kalıyor. Bu nasıl oluyor bilgi verebilirmisin?
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Güzel bir soru. Amiral gemisi cihazlarda CSC ayrı bir klasörde saklanır ve yazılım atsanız da Servis sağlayıcı sürümü aynı kalır. A veya M serisinde X ülkesinin yazılımını kursanız CSC de X olur ancak Tab S, S ve Z serisinde bu durum farklı. Kısacası S23 serisine 6 beta kurmak için csc değiştirmeniz gerekmiyor.
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
👍🏻
onurEren2035
Active Level 6
Galaxy S
Demek ki beta Türkiye için de yayınlayabilirmiş
0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiye için resmi olarak beta yoktur, the wraith kankam başka yöntemler ile cihazına indirme sağlayabiliyor
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Türkiyede beta programı yoktur, ben Beta programına dahil değilim. Sadece Beta yazılımı kullanıyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tm
0 Likes