- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İlk Temmuzda denildi sonra Ağustos ayında gelecek dediler şimdi s23 serisine güncelleme gelmiş ama yine sıradan güvenlik güncellemesi 6.1.1 yine ertelendi.
Bir daha Samsung almıyacağım napıp edip Apple a geçeceğim optimizasyon ve güncelleme derdi yok adamlarda evet pahalı ama kafa rahat.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SHocam bizim s22 ler ekime kalacak desene
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SOne ui 6.1 ile aynımı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SEkstra bi kaç özellik daha eklenecek ve bazı modellere kamera ve performans iyleştirmeleri yapılacak. İnternette one uı 6.1.1 aratarak hangi yeni özellikler hangi modellere gelecek öğrenebilirsiniz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SHangi yapay zeka özelliklerinden bahsediyorsun anlamadım. Sunucu üzerinden çeviri obje silme ekrandaki şeyleri tarayıcıda aratan yada sesli çevirmelerinden mi ha bunlarında yarısı kullanım dışı Türkçe olmadığı için diğer yarısınıda Google uygulamasından google fotoğraflardan filan yapıyorsun zaten yani ben yapay zeka gibi bir özellik göremiyorum Türkçe dil paketi gelsin ondan sonra savunursunuz. Ayrıca senin cihazların bunu sunucu üstünden verilerini paylaşarak yada tam sonuö verebilmek için internet gereksinimi isterken apple bunu işlemcileri üzerinde yapacak ios ile apple yazılımını kıyas ettiğin gibi samsung fanı olduğun anlaşıldı kardeşim. 4 yıldır samsung kullanıyorum abilerimde iphone var canavar gibiler. Üstüne üstlük sanki herşey dört dörtlük gibi kaç aydır güvenlik güncellemesi gönderiyor bi kararlılık yada camera güncellemesi gönderir insan, onu geç samsung Türkiye sağ olsun güncelleme konusundada hemen hemen 1 ay geriden geliyoruz 6.1.1 ve türkçe fil paketi için Temmuz, Ağustos şimdide Eylül dediler bakalım göreceğiz