cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6.1.1

(Topic created on: a month ago)
511 Views
meydanoglu
Active Level 4
Options
Galaxy S

İlk Temmuzda denildi sonra Ağustos ayında gelecek dediler şimdi s23 serisine güncelleme gelmiş ama yine sıradan güvenlik güncellemesi 6.1.1 yine ertelendi.

Bir daha Samsung almıyacağım napıp edip Apple a geçeceğim optimizasyon ve güncelleme derdi yok adamlarda evet pahalı ama kafa rahat. 

17 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Eylül de yayınlanacak s24 için s23 Eylül ortası filan
meydanoglu
Active Level 4
Galaxy S

Hocam bizim s22 ler ekime kalacak desene

0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 yi o kadar önemsemiyor ki samsung aralikta bile verebilir
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Buyuk ihtimal bu ay sonu 2 ci guncelleme olacak abd tarafında U lu bir guncelleme aldı
AkzSma62
Active Level 4
Galaxy S
One ui 6.1.1
One ui 6.1 ile aynımı
0 Likes
meydanoglu
Active Level 4
Galaxy S

Ekstra bi kaç özellik daha eklenecek ve bazı modellere kamera ve performans iyleştirmeleri yapılacak. İnternette one uı 6.1.1 aratarak hangi yeni özellikler hangi modellere gelecek öğrenebilirsiniz

0 Likes
AkzSma62
Active Level 4
Galaxy S
Peki teşekkürler
0 Likes
Şokella
Active Level 5
Galaxy S
Şöyle düşünebilirsin senin şuan sahip olduğun yapay zeka özelliklerini kullanmak için apple kullanıcıları buglarla dolu ios 18 beta ile kullanmak zorunda. Yani apple ürünleri güncellemeleri daha hızlı alsada özellikler çok daha geç geliyor. Ve tarih hakkında yapılan iddialar resmi değil sadece sızıntı ve ya tahmin. O sebeple güncellemeler geç geliyor ama biz güncellemeyi alana kadar apple bu özelliği ancak duyrumuş ve üzerinde çalışmaya başlamış oluyor gibi düşünebilirsin. Ama samsung Tr ekibinin hiç iş yapmadığı konusunda çok haklısın şu membersta bile topu topu 3 tane banner var diğer ülkelerin membersların 10 dan aşağı değil.
0 Likes
meydanoglu
Active Level 4
Galaxy S

Hangi yapay zeka özelliklerinden bahsediyorsun anlamadım. Sunucu üzerinden çeviri obje silme ekrandaki şeyleri tarayıcıda aratan yada sesli çevirmelerinden mi ha bunlarında yarısı kullanım dışı Türkçe olmadığı için diğer yarısınıda Google uygulamasından google fotoğraflardan filan yapıyorsun zaten yani ben yapay zeka gibi bir özellik göremiyorum Türkçe dil paketi gelsin ondan sonra savunursunuz. Ayrıca senin cihazların bunu sunucu üstünden verilerini paylaşarak yada tam sonuö verebilmek için internet gereksinimi isterken apple bunu işlemcileri üzerinde yapacak ios ile apple yazılımını kıyas ettiğin gibi samsung fanı olduğun anlaşıldı kardeşim. 4 yıldır samsung kullanıyorum abilerimde iphone var canavar gibiler. Üstüne üstlük sanki herşey dört dörtlük gibi kaç aydır güvenlik güncellemesi gönderiyor bi kararlılık yada camera güncellemesi gönderir insan, onu geç samsung Türkiye sağ olsun güncelleme konusundada hemen hemen 1 ay geriden geliyoruz 6.1.1 ve türkçe fil paketi için Temmuz, Ağustos şimdide Eylül dediler bakalım göreceğiz