JLP
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S21 ultra cihazımda güncelleme sonrasında 10x zoom yaptığımda kamera uzun bir süre odaklamıyor. Ardından kenarda alakasız bir objeye odaklıyor ve bu odağı da kısa süre sonra yine kaybediyor.
Ayrıca fotoğraflar çok işlenmiş (aşırı keskin) görünüyor.
Ek bir noktada genel pil tüketiminin artması.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-22-2022 06:34 PM in
Galaxy S
Öncelikle, ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> menüsel işlemleri sağlayarak sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa oradaki gerekli yönergeleri takip ederek güncellemeyi yapıp kur.
Cihaz düzelmez ise aşağıdakileri uygula.
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711
1 Comment
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-22-2022 06:34 PM in
Galaxy S
Öncelikle, ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> menüsel işlemleri sağlayarak sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa oradaki gerekli yönergeleri takip ederek güncellemeyi yapıp kur.