cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One Uİ 7

(Topic created on: 02-07-2025 11:46 PM)
366 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Samsung, donanım konusunda iyi işler çıkarsa da yazılım güncellemeleri konusunda tam bir hayal kırıklığı. One UI 7 güncellemesiyle ilgili net bir tarih bile verememeleri, kullanıcıları sürekli belirsizlik içinde bırakıyor. Beta sürecinde yaşanan hatalar bir yana, güncellemelerin bu kadar gecikmesi insanları mağdur ediyor. Üstelik yeni özellikleri sunmada da rakiplerinin gerisinde kalıyor. Kullanıcılar, cihazlarını daha hızlı, daha stabil ve yenilenmiş bir arayüzle kullanmak isterken, Samsung’un ağır ve düzensiz güncelleme politikası hevesleri kursakta bırakıyor. Yazılım konusundaki bu beceriksizlik, markanın en büyük eksisi!

16 Comments
Galaxy S
Merak etme honor gibi markalar da aynı haltı yiyor inanabilirsin 😂
AlperenS24FE
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum hocam
Yavuz5525
Active Level 3
Galaxy S
Çok da büyüyecek bişey değil , one UI 6.1 de gayet stabil çalışıyor, mağdur ediliyoruz diyecek bişey yok kardeşim, çok da takılma bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnan ben değil yazılım konusunda iş olsun veya yenilik görmek isteyen bir çok insan var bunu hevesleri bekliyorlar. İnanın gece uyumayıp yazılımı güncelleyip kurcalayıp ondan sonra uykuya dalan olacaktır.
Yavuz5525
Active Level 3
Galaxy S
😀 ben de bakarım tabi guncelleme gelince , daha iki hafta oluyor s24 alalı , her yerini kurcaladım , daha önceki telefonum android 10 kullanıyordu , bu 14 , şimdi bile cok **bleep** var , bildirimleri UI 6.1 de bile gayet hoş, tabiki UI 7 çok şık, ama güncelleme gelecegini biliyoruz önünde sonunda, hatta UI 10 veya 11 i de gorecez sanırım bu cihazla, elbet gelecek , stres yapmaya gerek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neden stres yapıyorum foruma girdiğim zaman insanların ONE Uİ 7 Başlık atıp hala umutla yok 2 hafta daha bekleyeceğiz. Rok renk sorunu çıktı. 7'si diyen var yok sonu diyen var. İnsanlar belirsizlik içinde. Bunu bir kullanıcı olarak değil. İşi gereği yazılım yapan insanlarada fayda geleceği için sabırsızlar. Bazı insanlar yazılımdan ilham alıp kendi işletim sistemlerini yapmakta. Yani Samsung sitesinde ONE Uİ 7 sitesi için ayrıntıları ekleyip şu tarihte şu şu cihazlarda olacak diye paylaşamıyorlarsa açık konuşmayayım cihaz ne kadar sağlam ne kadar hoş bir tasarıma ve donanıma sahip olsada herşey aslında yazılımda. Bizler telefonu kullanırken kolaylaştıran şey uyguladıkları ve tasarladıkları yazılım üzerinden işlerimizi yapıyoruz. Daha estetik daha hızlı ve stabil çalışması için.
123456_
Active Level 10
Galaxy S
kolay değil android işletim sistemini güncellemek.özellikle samsung gibi çok fazla cihazı olan için.samsung her cihaza sorunsuz çıkarmak istiyor.örnek olarak 7 şubat net çıkış tarihi diye samsung açıklayıp,çıkmadıktan sonraki yangını hayal bile edemiyorum.ios gibi kendi işletim sistemi olmadığından yazılımı güncellemek zor.insanlar belli tahmin yapıyor ve tahmin tutmayınca kendilerinve üzülüyorlar.samsung zaten hazır olsa bekletmez hemen dağıtıma başlar.streslik heyecan veya üzülecek büyük bir konu değil.one uı7 sorunlu çıkarsa ben dahil herkes üzülür.hatta eğer sorunlu çıkarsa telefonu satacak bir sürü insan var burda.erken veya geç gelsin asıl sorun o değil.asıl sorun buglarla dolu uı gelmesi.işte samsung bunun için bizi bekletiyor ve yapacak bişey yok.
0 Likes
MehmetAyten
Active Level 6
Galaxy S
Tamamen haklısınız. Yazılım geliştirmenin zorlukları aşikardır; ancak Samsung gibi köklü bir şirketin bu sorunu uzun süredir çözememesi ciddi bir sorundur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Katılıyorum
0 Likes