S24FE_Kunlanıcı sı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung One UI 8 uygunluğu henüz doğrulanmadı, ancak Temmuz 2025 itibarıyla Yazılım Güncellemeleri için desteklenen tüm Galaxy cihazları şöyle:
Samsung, en iyi yazılım güncelleme politikalarından birine sahip . Google'ın Android işletim sisteminden daha iyi olduğunu düşünüyorum . En iyisi olduğunu söylemek için geçerli sebeplerim var . Şirket, 2024'ün başlarında Samsung Galaxy cihazları için yazılım güncelleme desteğini 7 yıla kadar uzattı.
Bu kapsamlı destek, Google tarafından yayınlanan Android işletim sistemiyle ilgili güvenlik sorunlarına yönelik yamaların yanı sıra Samsung'a özgü güvenlik açıklarına yönelik yamaları da içeren aylık, üç aylık ve iki yıllık ürün yazılımı güvenlik güncellemelerini içerir.
Bu yılki Android 16 erken geliyor. Samsung, Android 16 tabanlı One UI 8'i 9 Temmuz 2025'te Galaxy Unpacked'de resmen duyurdu ; bu, şirketin güncelleme takviminde önemli bir değişiklik anlamına geliyor. Samsung, ilk kez, Google'ın Android 16 sürüm takvimine uygun olarak, sonbahar yerine yaz aylarında büyük bir One UI işletim sistemi güncellemesi yayınlıyor.
Lansman etkinliğinde Samsung, One UI 8 güncellemesine hangi cihazların uygun olduğunu açıklamadı. Temmuz 2025 itibarıyla normal yazılım desteğine uygun olan tüm Samsung Galaxy cihazlarını ele alıyorum. Bu, yalnızca One UI 8 güncellemesine özel bir liste değil, aynı zamanda sürekli yazılım desteği alan tüm cihazlara yönelik kapsamlı bir rehberdir.
Mevcut One UI 8 Durumu (Temmuz 2025)
Zaten Mevcut:
Galaxy Z Fold7 ve Galaxy Z Flip7 – One UI 8 önceden yüklenmiş olarak 9 Temmuz 2025'te piyasaya sürüldü
Galaxy S25 serisi – Beta programı 28 Mayıs 2025'te başlatıldı; kararlı sürümün Temmuz 2025 sonunda yayınlanması bekleniyor
Beta Testi Devam Ediyor:
Galaxy S25, S25+ ve S25 Ultra (Almanya, Kore, İngiltere, ABD, Hindistan ve Polonya'da mevcuttur)
Galaxy S24, S23, Tab S10 ve diğer amiral gemisi cihazlar (dahili test)
Beklenen Dağıtım Zaman Çizelgesi:
Ağustos 2025: Galaxy S24, S23 serisi, Z Fold6, Z Flip6
Eylül-Ekim 2025: Galaxy A serisi amiral gemileri (A55, A56)
2025 Dördüncü Çeyrek: Uygun kalan cihazlar
8 Comments
erejS24Ultra
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:12 AM in
Galaxy S
Güzel bilgilendirme 🙏
S24FE_Kunlanıcı sı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:14 AM in
Galaxy S
Teşekkürler
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:35 AM in
Galaxy S
A serisi amiral gemileri...?
K_Neutrava
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:37 AM in
Galaxy S
Muhtemelen S22 veya S21'den bahsetmek istemiş fakat virgülün önemini unutmuş.
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:44 AM in
Galaxy S
Virgüllük bir durum yok hocam baya baya A55 A56 A serisi amiral gemisi denmiş burda.
K_Neutrava
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:46 AM in
Galaxy S
Olabilir, bir **bleep** dalgınlığına gelmiştir, yani çok üst seviye bir hata değil ve dediğim gibi S serisini betimlemek için de kullanılmış olabilir.
K_Neutrava
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 12:36 AM in
Galaxy S
Bu kez hızlı dağıtılacak fikrine katılıyorum. One UI 8 temel olarak One UI 7 kadar köklü bir arayüz değişikliğine sahip değil, daha çok bir iki yenilik ve yarım kalan optimizasyon sorunlarını düzeltme güncellemesi de denilebilir. Ara güncelleme kıvamında olacağı için de dağıtımı hızlıca tamamlanır. Böyle umuyorum, umarım böyle bir senaryoda bile Samsung batırmaz.
sonbay08
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2025 02:02 AM in
Galaxy S
İnşallah şu ısınma sorunu bu güncellemeyle gider