cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One Hand Operation+ DeX modu açıkken çalışmıyor

(Topic created on: 08-14-2021 01:54 PM)
269 Views
glowingkakao
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar.

Telefonum Snapdragon işlemcili Samsung Galaxy S20 FE.

DeX modunda  bir monitöre bağlandığımda telefonumda Samsung One Hand Operation+ 'ın çalışmayı kestiğini farkettim. Biliyorsunuz ki One Hand Operation+ telefonun kenarlarına komutlar sağlayabilen kolcuklar ekliyor.  Uygulamanın yansıtma yağtığım monitörün kenarlarında çalışmasını geçtim (ki çalışsa harika olurdu) neden DeX modunda telefonun kenarlarında da çalışmayı durdurduğunu anlayamadım. Ekran yansıtırken telefonumda hala iş yapabiliyorsam One Hand Operation+ da çalışmalı, bana yardımcı olmayı sürdürmeli.

Bunu bir şekilde çözmek ve DeX modunun da üstünde çalışmasını sağlamak mümkün müdür? Teşekkür ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba glowingkakao,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

3 Comments
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
merhaba buradaki seçenekleri denemişsinizdir heralde?Screenshot_20210814-163216_One Hand Operation +_30123.jpg
0 Likes
glowingkakao
Beginner Level 2
Galaxy S
Merhaba, evet. Uygulama İstisnaları'nda DeX görünmüyor çünkü DeX'i uygulamayla değil direkt gömülü özellikle kullanıyorum. Diğer ayarlarda da DeX ile ilgili herhangi bir tweak göremiyorum. Gözümden kaçan bir ayar mı var
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba glowingkakao,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​