- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-14-2021
01:54 PM
(Last edited
08-14-2021
02:01 PM
by
Kızılırmak
) in
Merhabalar.
Telefonum Snapdragon işlemcili Samsung Galaxy S20 FE.
DeX modunda bir monitöre bağlandığımda telefonumda Samsung One Hand Operation+ 'ın çalışmayı kestiğini farkettim. Biliyorsunuz ki One Hand Operation+ telefonun kenarlarına komutlar sağlayabilen kolcuklar ekliyor. Uygulamanın yansıtma yağtığım monitörün kenarlarında çalışmasını geçtim (ki çalışsa harika olurdu) neden DeX modunda telefonun kenarlarında da çalışmayı durdurduğunu anlayamadım. Ekran yansıtırken telefonumda hala iş yapabiliyorsam One Hand Operation+ da çalışmalı, bana yardımcı olmayı sürdürmeli.
Bunu bir şekilde çözmek ve DeX modunun da üstünde çalışmasını sağlamak mümkün müdür? Teşekkür ederim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-16-2021 11:37 AM in
Galaxy SMerhaba glowingkakao,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2021 04:33 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2021 04:46 PM (Last edited 08-14-2021 04:46 PM ) in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-16-2021 11:37 AM in
Galaxy SMerhaba glowingkakao,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD