Original topic:

One 8.5

(Topic created on: 04-06-2026 06:05 PM)
279 Views
şakran
Active Level 2
Options
Galaxy S

Samsung S25+ kullanıcısıyım ve açık konuşuyorum: One UI 8.5 süreci tam bir hayal kırıklığı.
Mart ayında S26 serisiyle birlikte dağıtılması beklenen sürüm ortada yok. . Amiral gemisi diye satılan bir cihazın bu şekilde geri planda bırakılması kabul edilemez.
Daha da kötüsü, S26 ile gelen bazı özelliklerin S25 serisine verilmeyeceği konuşuluyor. Eğer bu doğruysa bu açıkça kullanıcıyı ikinci plana atmaktır. Daha yeni alınmış bir cihazın bu kadar hızlı “eski” muamelesi görmesi gerçekten inanılır gibi değil.
Samsung’a soruyoruz:
One UI 8.5 nerede?

Hangi özellikler bilerek S25’e verilmiyor?
Amiral gemisi cihazlara verilen yazılım desteği bu mu?
Kullanıcılar olarak sürekli belirsizlik, gecikme ve eksik özelliklerle karşılaşmak istemiyoruz. Net bir açıklama ve takvim istiyoruz.
Bu işin takipçisi olacağız. #Samsung #OneUI8.5
6 Comments
Mehmetali965
Active Level 7
Galaxy S
Ne abarttiniz oglum kökü ney sanki bi güncellemedir ha
0 Likes
şakran
Active Level 2
Galaxy S
Siz memnunsanız sorun yok ama herkes aynı şeyi yaşamak zorunda degil
Galaxy S
Ben merak ediyorum vallahi ne zaman gelecek Bana diye Haziran başında ya da sonunda gelir öyle umut ediyorum
0 Likes
şakran
Active Level 2
Galaxy S
Gelmemesi lazım zaten 26 ile piyasaya sürdüler
Cem35
Active Level 8
Galaxy S
Ben de S25+ kullanıyorum. Durumu abartıyorsunuz bence. S25 ler tanıtıldığında aldığımızda da bu sefer s24 kullanıcıları nerde kaldı bu oneui 7 diye söyleniyordu. S25 lerdeki bazı özellikleri yine o zamanda da vermediler. Yine aynı tepkiler. Arkadaş S26 ile S25 aynı özelliklere sahip olacaksa niye S26 alsın o kadar kişi. O özelliklere sahip olabilmek için o kadar para ödüyor. Ayrıcalıklı olması lazım. Sende onunla aynı özelliğe sahip olursan, yeni kullanıcıya haksızlık olmaz mı? Yakın zamanda gelir sabrediniz.
0 Likes
Galaxy S
S26 biraz daha satsın
0 Likes