Original topic:

One 8.5 ve Pil tüketimi

(Topic created on: 05-04-2026 11:16 PM)
551 Views
hamzaS24Ultra
Active Level 5
Options
Galaxy S

Ya bu telefonlara noluyor Allah aşkına S24 ultra kullanıyorum son güncellemelerden sonra sarj fullken ekran süresi 3 4 saat arası alıyorum arkadaşımın a56 sı benden çok çok daha iyi şarj konusunda ekran fhd 120 hz performans düşük seviyeli nerdeyse bütün uygulamalar uyku modun da ve arka plan kullanımları kısıtlı ama hala berbat

38 Comments
anerr
Beginner Level 2
Galaxy S
benimkide s24 ultra bana daha gelmedi 8,5 ?
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
yeni telefon alma vaktini sana getirmisler anlasilan. Yeni telefon alma vaktin gelmis diyor samsung. Kimse soylemek istemiyor ama yeni isletim sistemi yeni telefonlar icin eskiler uyumsuz oldugu icin normal. Kapitalizm nerden para kazanacak elindeki telefonu 5 sene kullanamazsin diyor. En fazla 1 sene diyorlar.
hamzaS24Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Birader yani haklı olabilirsin de saçma geliyor kulağa çünkü 2 sene önce çıkan bi telefonun işlemcisi ne kadar güçsüz olabilir ki bir de snapdragon 8 gen 3 den bahsediyoruz
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
sorun islemcide degil ki telefon bir butundur. Yeni ozellik mesela yapay zekaya uygun yeni nesil laptoplar gibi dusun.
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zeka dedıgın seyler s21fe de bıle var suankı nıw brıef de dahil telefonun kendisinin ıcınde var bı arkadas atmıştı tamamen uydurma bunlar
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
isletim sistemleri yeni nesil telefonlar icin uretiliyor bu tipki insana uygun terzinin elbise dikmesine benziyor ustadim onun icin eski telefonlara isletim sisteminin bedeni dar geliyor diyebilirim.
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Alakası yok bunan inanan varmı benım cıhazın exyonus versiyonu takılmazken sd takılıyo ayrıca yenj kıyafet dedıgın 2 yıllık 4 degıl
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
sen de kapitalizmulin yalanina inandin oylemi samsung ve google nasil para kazanacak ustadim hic ister mi 6 sene eski telefonla idare et diye 6 sene isletim sistemi guncelleme isinde biraz atmislar
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
civcivlerde yemisler
0 Likes