cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One 6.1.1

(Topic created on: 08-07-2024 08:17 AM)
409 Views
nonamee_s23
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bu güncelleme ne zaman gelecek arkadaşlar. Haftalardır samsungun 6.1 ile s23ün pilini mahvetmesinin ardından düzeltme güncellemesi bekliyorum. Atom mu parçalıyosunuz napıyosunuz anlamadım gitti. Telefonu günde iki kez şarj eder oldum rezillik resmen. Wipe cach bilmem ne denedim yok abi hiçbişe işe yaramıyor telefonun ekran süresi 5 saate düştü şaka gibi. Gönderin artık şu güncellemeyi 

15 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Hayır pillerin kullanima göre sağlığı düşer ama 4 ayda pek bişe düşeceğini sanmam benimki 10 ayı tamamladiğinds ilk kez baktirdim 100dü eğer merak ediyosan ordan baktırabilirsin sen de. Ekran süreni etkikeyecek derece düşmesi için 90a yakın falan düşmesi lazım
0 Likes
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy S
A54 aynı durum, One UI 6'da 120 Hz ile 8,5 saat ekran süresi alırken 6.1 ile 6'ya düştü.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Evet ben de bu süreleri aliyordum. Max zorlasam 6 saat veriyor artık genelde hep 5 saat civarı. Sinirlerim hopluyor pil süresini gördükçe artık
0 Likes
nickname2008
Active Level 5
Galaxy S
Gelir zaar
0 Likes
belco
Active Level 7
Galaxy S
Ay sonunda
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba nonamee_s23,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

0 Likes