cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ocak Güncellemesi - One Uİ7

(Topic created on: 01-23-2025 12:49 AM)
331 Views
Dogukan111
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

S24 Ultraya halen Ocak güncellemesi gelmedi. Ben CSC değiştirdiğim için problem var sanıyordum ama meğersem kimseye gelmemiş. Ne zaman gelir tahmini? Bir de One UI 7 için tarih de vermediler sanırım resmii olarak bir açıklama gören var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
S24UltraKing
Active Level 2
Galaxy S
Çünkü s24 ultra daha yeni bir cihaz ve one ui 7 beta güncellemelerini deneyen tel olduğu için s24 ultraya one ui 7 kafada geleceği için güvenlik güncellemesi + one ui 7 olacak gibi gözüküyor bence s23 serisi s24 den çok sonra alacağı için önden gönderdiler güvenlik güncellemesini yani s24 ultraya gelmemesinin sebebi bence budur.

View solution in context

5 Comments
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
S23 Ultraya geldi S24 Ultraya gelmemesi garip.
fevziS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Gercek mi dşon ya sen
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Ocak güvenlik güncellemesi geldi. One UI 7 daha daha gelmedi. S25 bile beta ile çıktı S23'e nasıl gelsin?
Solution
S24UltraKing
Active Level 2
Galaxy S
Çünkü s24 ultra daha yeni bir cihaz ve one ui 7 beta güncellemelerini deneyen tel olduğu için s24 ultraya one ui 7 kafada geleceği için güvenlik güncellemesi + one ui 7 olacak gibi gözüküyor bence s23 serisi s24 den çok sonra alacağı için önden gönderdiler güvenlik güncellemesini yani s24 ultraya gelmemesinin sebebi bence budur.
Galaxy S
Emin değilim ama 2025 in ilk 3 ayı içerisinde gelecek diye biliyorum one ui 7