cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 İOS Kopyası mı?

(Topic created on: 3 weeks ago)
469 Views
BeyaZenci
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

22 Comments
Galaxy S
Değil
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
İnsanlar ne gibi bir "Özgün" tasarım bekliyor anlamıyor. Bütün işletim sistemleri birbirine benzer. Koskoca Microsoft bile Windows'u modern olsun diye Mac'e benzetti. Derdi ne milletin anlamıyorum

"Koskoca Samsung yapamayacak mi?" Yapamayacak abi. Dünyada bütün modern tasarım dilleri aynı yoldan geçiyor. Çok özgün tasarım istiyorsanız Saf Android kullanın diycem o da iOS kopyası size göre .d
BeyaZenci
Active Level 4
Galaxy S
Şayomi çok benziyor ama bee ios a
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
MIUI 12 çıkarken kaos yaratmıştı zaten. İlk adımı orada atılmıştı
BeyaZenci
Active Level 4
Galaxy S
O yüzden Samsung arayüzü dışında sarmadı beni pek. Bence one ui 6 7 alakası yok ios ile.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Yok zaten. Millet toksiklik yapacak yer arıyor. Özgün tasarım olarak ellerine sivri köşeli animasyonsuz saçma sapan bir tasarım verince de kötü diyecekler. Çok şey demek istiyorumda kurallar var
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
MIUI'ın neredeyse ilk sürümünden beri aynı tasarım kullanılıyordu. Bir anda değişince iOS kopyası oldu. İnsanları mutlu etmek imkansız
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy S
Aradığım yorum😊👏 en azından diğer markalar gibi aşırı özenmiyor Bence hala da güzel böyle devam etsinler
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
Kimseyi mutlu edemezsin.

Daha yeni uygulama yeri değiştirme gelen IOS hiç konuşmasın daha.Yemişim hızlı animasyonu