cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 İLE ARAYÜZ DEĞİŞİYOR

(Topic created on: 06-29-2024 10:44 AM)
524 Views
Fecr-iSadık
Active Level 9
Options
Galaxy S
 Samsung One UI 7 ile birlikte arayüzde radikal tasarımsal değişikliklere gidecek. Kullanıcı Deneyimini artıracak daha işlevsel daha akıcı bir arayüz üzerinde çalışmalar sürüyor. Şimdilik yapay zeka arayüzünde iyileştirmelerin yapılacağı, uygulama cekmecesinde dikey gezinme seçeneğinin sunulacağı biliniyor. Uygulama kilidini ise One UI 7 ile birlikte Samsung cihazlarda görmeye başlayacağız.

Sizin One UI 7 den beklentileriniz nelerdir. Hangi özellikler eklenmeli, arayüz tasarımında nelerin değişmesini isterdiniz?
16 Comments
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Biliyorum dostum. Normal kulakliklarla anlaşılacak şeyler değil senin söylediklerin. Benim cihazda bir sıkıntı yok.
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S

Mesela kamerası 40bin liranın üstünde para verdik aldık kamera olayida çok garip yahu 8 bin liralık bir telefonda çekilen resimler ve renkler bu s24 plus dakinden daha gerçekçi duruyor çok ilginç değil mi bilmem kaç bin km uzaktaki ay in resmini cekiyorda hemen 2 metre uzaktaki bir nesnenin fotoğrafını neden boğuk bulanık ve piksellerle dolu gösterir bir türlü anlamış değilim..vatan bilgisayarda çalışan o kişinin gazına geldik ben hakkımı ona helal etmiyorum

Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Satıcıların ve Youtuber lakin gazına gelmemek lazım. Insanlari yanılıyorlar. Yeni çıkan telefonu hemen almamak lazım. S24 ler sorunlu geldi diyorlar. S23 lerde böyle sorunlar yoktu mesela. Sorun bence donanımsal değil yazılımsal. Samsung bu piksel bindirme işini çözemedi bence.
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Benim plusu ama ..ayrıca ben hiç duymadım s24 ün sorunlu olduğunu bunlar sorun değil eksiklik ayrıca
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Bence sorun. Öyle olsaydı s23 lerde de böyle acemice eksiklikler olurdu. Mesela daha sonra üretilen partilerde sorunlar giderilmiş olarak gelir büyük ihtimalle. Ama ben her zaman söylüyorum. O kadar para vereceksen cihaza gider Iphone alırım.
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Dedimya vatan daki eleman ovdude ovdu ne dedi biliyor musun bu telefon iPhone 15bpro dan daha donanımlı özellikli
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Velhasıl Samsung 20 25 sene öncede aynıydı şimdide ayni..
0 Likes