cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 İLE ARAYÜZ DEĞİŞİYOR

(Topic created on: 06-29-2024 12:02 PM)
131 Views
Fecr-iSadık
Active Level 9
Options
Galaxy S
 Samsung One UI 7 ile birlikte arayüzde radikal tasarımsal değişikliklere gidecek. Kullanıcı Deneyimini artıracak daha işlevsel daha akıcı bir arayüz üzerinde çalışmalar sürüyor. Şimdilik yapay zeka arayüzünde iyileştirmelerin yapılacağı, uygulama cekmecesinde dikey gezinme seçeneğinin sunulacağı biliniyor. Uygulama kilidini ise One UI 7 ile birlikte Samsung cihazlarda görmeye başlayacağız.

Sizin One UI 7 den beklentileriniz nelerdir. Hangi özellikler eklenmeli, arayüz tasarımında nelerin değişmesini isterdiniz?
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
One UI 7'den şu an tek isteğim uygulama kilidi. O da duyuruldu zaten
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Güzel olmuş. Nihayet yılların özlemi bitecek gibi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle hocam
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Abi sorması ayip dikkatimi çekti de bu uygulma kilidi neden bu kadar önemli ne var bu uygulma kilitinde..onu bunu bilmem de mesela klavye de büyük harfler büyük ve sade tuşlar getirilebilir zira d harfine dokununca s harfine basilmasindan bıktım sonra kardeşim şu simgeleri istediğimiz boyuta getirebilmeliyiz yardımcı uygulmalar olmadan..sonra bu Android auto bağlantı hataları giderilebilir öyle değil mi
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Uygulama kilidini senin için önemli olmayabilir ama insanlar önemsiyor bunu. Ben evliyim. Mesela evliler bunu kullanamaz. 😄 Android outo hususunda vakıf değilim. Diğer söylediklerinin hepsini arayüzde değiştirme imkanına zaten sahipsin.
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Varya hiç birine katılmıyorum neymiş de evliymis biz bakarız sanki ayrıca uygulma kilidi seni bu durumdan kurtariyorsa yazık o evliliğe neyse beni ilgilendirmez..sadece aoto hususunda değil bence sen bir çok şeye vakıf değilsin bende biliyorum çeşitli uygulamalarla bazı şeyleri degisebilecegimi ancak benim burada vurgulamak istediğim 3taraf uygulamalar a gerek kalmadan telefonlar bu donanaimlarda olmalı bilmem anlatabildik mi
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Meselaa birsey daha geldi aklıma onca telefon modeli markası kullandık bu kadar rezil bir müzik ses kalitesine rastlamadık yahu ekolazer da rack var mesela pop ve diğerleri benim bildiğim bas sesi artması lazımken aksine komple sesi kisdigi gibi iğrenç bir ses kalitesi oluşuyor velhasıl donanım mi sistem mi ben bilemem ama iyileştirecekse bunları iyilestirsinler yani play storede uygulma aramak zorunda birakmasinlar insanları
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Samsung un ses kalitesi bence rezil falan değil hatta piyasanın en iyilerinden. Ben ses kalitesinden gayet memnunum.Ekolayzer a bile gerek duymuyorum. Seni bilmem.
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Kulaklık la dinlemeyi yada arabada dinlemeyi kastetmiştim yani müzik sesini herkes anlayamaz burada önemli olan sesin yüksekliği falan değil net ve tonlama diye birsey var müzikte