cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE Uİ 7 Yİ ARTIK GETİR

(Topic created on: 02-17-2025 07:27 PM)
426 Views
yusufs23tabs9feplus
Active Level 10
Options
Galaxy S

Sizi bilmem ama benim sabrım taşmaya başladı peygamber miyim ben. Kaç ay oldu Android 15 çıkalı diğer firmaların güncelleme vermediği cihaz kalmamış zırtosung s23 kullanmama rağmen daha s24 e bile güncellemeyi vermedi. Yok arkadaş ya iphone ya Huawei samsungdan cacık olmaz

19 Comments
yusufagcadag
Active Level 3
Galaxy S
Hevesinizi anlıyorum ama güncelleme konusunda en iyi firma Android'de Samsung. Diğerleri 1-2 güncelleme sonra kesiyor. Samsung en uzun vade güncelleme sözü veren firma. Ayrıca güncelleme gelip bir sonraki sürüm duyurulduğunda da aynı bu güncelleme derdine tekrar düşeceksiniz. Yani rahat olun. Güncelleme güncelleme diye bu kadar kendinizi parçalamayın. Anlamı yok. Ben de s23 kullanıyorum, yeni özellikler için sabırsızlanıyorum tabiki ama dünyanın en önemli şeyi de değil. Abartmayın.
Galaxy S
Parçalamıyorum zaten ve sabırsızlanmak ayrı şey benim bahsettiğim konu vereceğiz diyip yalanlarla geçiştirmeleri tek amaçları daha fazla s25 serisi satmak
0 Likes
GalaxyS23Fe--
Active Level 6
Galaxy S
S25den belli oldu insanlar samsung bırakmaya başladı benimde son samsung telefonum
Galaxy S
Yani satıp Üstüne koyup değiştirmemek için zor duruyorum böyle yaparak satıştan düşerler umarım da öyle olur
0 Likes
GalaxyS23Fe--
Active Level 6
Galaxy S
Uğraşmıyorum daha iyileri çıkar bunun güncelleme desteği bitince zaten 16dan başka almaz s23ler
Galaxy S
Haklısınız yeni bir inovasyona kadar böyle devam malum hepsi kendilerini tekrar ediyorlar
0 Likes
GalaxyS23Fe--
Active Level 6
Galaxy S
Zaten özellikleri paralı olacak böylece önemi kalmıyor samsung un
Galaxy S
Evet ama maalesef olmak zorunda yoksa bu bir maliyet ne de olsa Google ile iş birliği yapıyorlar eğer ücretli olmazsa ücret biz oluruz ne de olsa bedava peynir fare kapanında olur
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 3
Galaxy S
Tek amaçları buysa sizce bizi bekletmeleri mantıklı değil mi? A değil m serisine kadar verilecekmiş. Bence bu önemli bir şey. Bekleyin 3-5 gün. Elbet gelecek. Güncelleme şu gün gelecek diye söz vermediler ki sonuçta. Ayrıca 7 geldi bu sefer 8 bekliceksin. 8 geldi 9 - 10 ya bunun sonu yok.
0 Likes