cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ONE Uİ 7 OYUN PERFORMANSI

(Topic created on: 4 weeks ago)
207 Views
Bugra_58
Active Level 5
Options
Galaxy S
Her zaman oynadığım oyunu, güncellemeden sonra tekrar açtım. Eskiden 100-120 arası seyrederken, şu an 117-120 arası çok stabil şekilde veriyor. Şarj tüketimini tam ölçemesem de artmadığını söyleyebilirim, ama cihaz kesinlikle ısınmaya başladı; ciddi anlamda **bleep** var. Beni rahatsız etmiyor, yüksek FPS alayım da varsın ısınsın. Bu arada oyunu performans modunda çalıştırdım. Özetle, Samsung oyun performansı konusunda iyi iş çıkarmış. Eskiden şaşırırdım nasıl bu kadar FPS dalgalanabilir diye ama şu an işler yolunda. 👌🏻 Soru soranlar olmuş cevap verme seçeneği çıkmıyor cevap veremiyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
SefaBey7474
Active Level 6
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla android 15 ve one ui 7 ile birlikte openGL kullanmayı bırakıp tamamen Vulkan kullanmaya başladı diye biliyorum bu sebeple oyun performansını biraz daha arttırabiliyor ki Vulkan'nı pc de oyun oynayanlar bilir amd kullanıyor..

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Burak08
Active Level 7
Galaxy S
Hangi oyun??
0 Likes
lvntclkl
Active Level 4
Galaxy S
Genshin Impact oynuyorum biraz daha fazla ısınıyor ama takılma vs hiç yok
0 Likes
Galaxy S
Her telefon ısınır eğer güzel bir oyun performansı istiyorsanız soğutucu fan almalısınız
0 Likes
Solution
SefaBey7474
Active Level 6
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla android 15 ve one ui 7 ile birlikte openGL kullanmayı bırakıp tamamen Vulkan kullanmaya başladı diye biliyorum bu sebeple oyun performansını biraz daha arttırabiliyor ki Vulkan'nı pc de oyun oynayanlar bilir amd kullanıyor..
0 Likes
güneş44
Active Level 5
Galaxy S
Performans modu dedigin tam olarak ne nerden bulurum
0 Likes