cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE Uİ 7 HAKKINDA

(Topic created on: 4 weeks ago)
311 Views
FatihS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Bu güncellemeyi hepimiz çok istiyoruz ancak şuan çoğu yabancı kaynakta beklenildiğinden geç yayınlanması düşünülüyor hem s24 için yeni bir sürüm çıktı hem de arayüz olarak s24 de yine sıkıntılar olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum 

image

12 Comments
Galaxy S
Ben hep bu forumda diyorum acele etmeyin yükleyeceksiniz sonra şikayete başlıyacaksınız diye
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Kesinlikle herkes çok istiyor anlıyoruz da erken gelicek diye bekliyorlar sonra gelmiyor laf ediyorlar halbuki burada diyoruz geç geleceğini diyelim erken geldi senin de dediğin gibi şikayet edecekler
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aynı fikirdeyim, one uı 6.0da yaptığım hatayı yapmayacağım bende en az 1 2optimizasyon güncellemesi beklemek şart.
0 Likes
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Nerede ya bu öve öve bitiremiyenler aldınız mı başını.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Bilmiyorum nerede 😂
Galaxy S
Kararlı sürümün çıkması şubat mart ayını bulabilir ama bazı cihazlar için şubat sonuna kadar gelebilir bir ihtimal
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Olabilir 🤷🏽‍♂️
Galaxy S
Baba kararlı sürümdende ümidim yok yayınlayacaklar ama ardından sürekli güncelleme gönderip düzeltmeye çalışacaklar ONE UI 6.1.1 de yaşadık bunu
Galaxy S
Bu sefer olucak merak etmeyin S23 serisi ve diğer alıcak olan cihazlar için farklı ilerliyor bu durum araştırmalar yapıyorum yakında güzel paylaşımlar ile geleceğim o zaman görürsün 😉😎