cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

OIS kameradan çıkan ses hakkında

(Topic created on: 12-04-2022 08:26 PM)
321 Views
YASARPRTKL-S21
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba dostlar. Cihazı salladığımda kameradan çıkan sesin normal olduğu hakkında bazı yorumlar okumuştum. Arkadaşımın kullandığı iphone 11 ve 13'ü de salladığımda böyle bir ses duymadım. Bu cihazlar da OIS destekli. S21 kullanıyorum. Bir bilgisi olan aydınlatırsa makbule geçer. İyi günler dilerim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynı sensör ve aynı kamerayı aynı özelliği aynı teknolojiyi ve hatta aynı malzeme kalitesinden mi yapım bu androidde ki kamera sensörü.
Hangi android üretici safir cam kullanıyor normal camdan 1000 kat daha dayanıklı olan

View solution in context

Solution
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
İphone Oıs diyor ama onlar daha farklı kullanıyor. Sensor shift teknolojisi şeklinde kullanıyor. S21'de ois lense bağlı lensin sarsılmasını alıyor daha dıştaki bölge yani, iphone ise sensördeki sarınsıtıyı önlemeye çalışıyor en içteki bölge yani. O yüzden gelmiyor sallayınca iphone'de

View solution in context

11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynı sensör ve aynı kamerayı aynı özelliği aynı teknolojiyi ve hatta aynı malzeme kalitesinden mi yapım bu androidde ki kamera sensörü.
Hangi android üretici safir cam kullanıyor normal camdan 1000 kat daha dayanıklı olan
Solution
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
İphone Oıs diyor ama onlar daha farklı kullanıyor. Sensor shift teknolojisi şeklinde kullanıyor. S21'de ois lense bağlı lensin sarsılmasını alıyor daha dıştaki bölge yani, iphone ise sensördeki sarınsıtıyı önlemeye çalışıyor en içteki bölge yani. O yüzden gelmiyor sallayınca iphone'de
Galaxy S
Bu durumda apple cihazların bu konuda daha kaliteli olduğunu çıkarabilir miyiz?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Apple hep kaliteli.
Galaxy S
Her şeyi kısıtlıyor ama o kötü
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İşletim sistemi kısıtlı ya ama adanların kötü noktası yok eksik noktası var daha telefoto lens bile koymuyorlar ben ayı izlemek istiyorum belki neyse de ben özgürlüğü severim o yüzden Android
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Kaliteli değil teknoloji farkı var. S22 Ultra'nin oisi Iphone 14 Pro Max'tan daha iyi calışıyor. Bakınız. "Webtekno Iphone 14 kötü yorumlar" Youtube videosu.
Galaxy S
Evet ben s22 ultra kullanıyorum doğru
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Her cihaz için diyemem. Ama 14 Pro serisinin ois'i şuan s22 serisine göre bence daha başarılı.