cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nowbar

(Topic created on: 12-10-2024 12:17 AM)
228 Views
Muhawwed
Active Level 3
Options
Galaxy S

Sizce Now Bar Dinamik Ada Kadar İşlevsel Olucakmı

19 Comments
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Bence olmayacak. Hele ki eğer A ve S FE serilerine gelmezse değeri bence kullanıcıların gözünden oldukça düşecektir.
Muhawwed
Active Level 3
Galaxy S
Bu Güncellemede Önemli Olan A Veya S Olması Değil Çıkıs Yılı Mesela Samsungun Son Çıkan Telefonu A 16Da Olucaktır S Serisinde S21 Ve Üstünde Olucak A55 A35 Flnda Alır
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Burada almamasının sebebi segmentten değil. Parmak izi konumundan dolayı Samsung'un getireceğini düşünmüyorum. Artık pek One UI 7 haberleri ile ilgilenmesem de şahsi fikrim getirmeyecekleri yönünde.
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Gelirse bu tarz şekilde getirilebilir. Ama bunu da yapacaklarını sanmıyorum. Now Bar'ın A ve FE serilerine geleceğini düşünmüyorum. Samsung'a da bahane oluyor özellik getirmemek için. Bakalım Samsung nasıl bir politika izleyecek.now-bar-for-the-a-series-one-ui-7-v0-x97xwendjf5e1_1000020947_1733780138.jpg
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Ben buna bile razıyım
Woozi
Active Level 8
Galaxy S
Valla hocam kimi razı olur kimi olmaz s21 fe var gelmese direk ilk işim bunu satıp iphone 12 almak olucak
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Hocam One UI 7 önizlemelerini inceleyin. Gerçekten kayda değer kaç özellik görebilirsiniz?

Değişen panel
İkonlar
Now Bar
Quick Bardaki dinamik ada

Başka yok. Gerçekten yok. Uygulama güncellemeleri falan onları zaten APK kurup kullanabiliyoruz. Arayüzdeki kayda değer degisiklikler bu kadar. Now Bar yoksa çeyrek özellik yok demek
Woozi
Active Level 8
Galaxy S
Hocam haklısınız bi güzel bişi getirmişlrr bizide bundan uzak tutmasınlar ztn ayrı bi konu olarak samsungtan sıkıldım telefonda kasma donma ısınma 10 dk bıraktım yatağın örtüsü aşırı sıcak artık değişim vakti geldi gibi
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Eğer gelmezse bende sizin gibi satarım telefonu. Var zaten elimde birkaç telefon. Hepside amiral gemisi. Bakarım keyfime. Samsung'un kullanıcısımıyız kölesi mi belli değil. Resmen onların keyfine göre özellik kullanıyoruz