- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-01-2020
12:46 PM
(Last edited
12-01-2020
12:48 PM
by
User0000005
) in
Merhaba, Note 10 lite telefonumu aldıktan sonra (daha önce Note 8 telefonumda problemsiz olarak kullandığım) mobil ödemede problem yaşamaya başladım. Birkaç defa çalıştıktan sonra çalışmaz oldu. Yabancı sitelerde sim kartın SIM 2 slotuna takılması tavsiyesi vardı. Onu yapınca düzeldi ama bu sefer çift sim ya da micro sd kart kullanamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-02-2020 10:54 AM in
Galaxy SMerhaba gadgetgadget,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 12:52 PM (Last edited 12-01-2020 12:52 PM ) in
Galaxy SBaşka cihazda yeniden deneyiniz.
sorun devam ederse Samsung Yetkili servise gitmenizi öneririm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 01:00 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 01:05 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 01:17 PM in
Galaxy SPaycell uygulaması yüklü bende ama nfc ayarlarında en alttaki kısma basıp hangi ödeme aracıyla ödeyeceğimi seçerken paycell çıkmıyor. Acaba Paycell olmadığından mı böyle yapıyor?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 01:21 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2020 01:28 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-02-2020 10:28 AM in
Galaxy STeşekekkür ederim cevabınız için ama ben banka uygulamasını kullanıyorum zaten. Paycell ile ilgili yok. Zaten aynı uygulamaları yükleyip kullandığım ve paycell olmayan A31'de problem olmadan kullanabiliyorum. Bu sim 2 olayı nedir arkadaş anlamadım ki.. A31 de çift sim kartlı, üstüne microsd girişi bile ayrıca var. hiç problem olmuyor. **bleep** sadece 1. sim yuvasına taktığımda micro sd ve 2. sim olmadığı halde çalışmıyor. sim 2'de çalışıyor. Ne anladım ben microsd desteğinden.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-02-2020 10:54 AM in
Galaxy SMerhaba gadgetgadget,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD