Original topic:

Nfc Temassız ödeme şarj sorunu

(Topic created on: 11-08-2025 09:22 AM)
221 Views
Mertcan39
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar Nfc ile temassız ödemelerde varsayılan banka seçtiğim zaman aşırı şarj tüketimi mevcut bu durumu yaşayan var mı ? Arkadaşım s22 ile yapıkredide aynı sorunu yaşıyor ben nays ta yaşıyorum.

image

8 Comments
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Nays Hangi banka? Bazı banka uygulamaları (Örneğin ziraat) şarjı yiyor ve nfc de Varsayılan olunca Samsung onu uykuya da alamıyor.

Ben enpara seçtim mesela şarj sorunu yok hiç. Bu arada : nfc yi yalnızca kullanacağınız zaman aktif edin, aksi güvenli değil
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Nfc kapalı olmasına rağmen şarj tüketimi mevcut. Normal koşulda kullanacağım zaman aktif ediyorum. Nays iş bankasının.
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Marketten geri bildirim verip bunu yazın, ben enpara ve paycell i çok aktif kullanmıyorum sorun olmuyor, uygulamaları optimizasyon sorunlu
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Nays mh bağlanıp durumu bildirdim. Bizden ne bekliyorsunuz dedi. Garanti de böyle sorun yok uygulama geliştiricileri nays ın nfc özelliğini test etsin dedim :)
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Hahaha, ya bu adamlar tonla maaş alıyor ha 😂
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Adamların testerlığını biz yapıyoruz sorun farkediyoruz söylüyoruz biz ne yapalım diyorlar. Ne güzel iş 😂
Galaxy S
Bonusflaş %0.1 yemiş bende
İş yerim İş bankasına geçince ondada denicem ve eğer memnun kalmazsam iş bankasının nfc şarj performansından sürekli olarak garanti üzerine atıcam parayı :Dd
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Evet bonus ta sorun yok. 2 gün önceye kadar garanti bonus seçiliydi varsayılan ödemem
0 Likes