cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nfc çalışmıyor

(Topic created on: 12-13-2024 09:49 PM)
105 Views
İbrahimAs16
Active Level 7
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar geçen gün telefonun bataryası bitik diye mahalledeki teledoncuya orijinali ile değiştirdim. Batarya yine yaşam zayıf diyor telefoncu sıfırla düzelir dedi sıfırladım yine aynısını diyor ve arka kapağı da tam yakıştıramamış kapak ayrık duruyor. Neyse bide üstüne çok kullandığım nfc özelliğini bozmuş internetten okuduğum nfc problem çözme uygulamalarını yaptım ama yine çalışmıyor. Bu problemlerin bana maliyeti ne olur yada nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Telefon S20 plus

3 Comments
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Yerinde olsaydım bu tarz amiral gemisi telefonu Samsung Teknik Servis'e götürürdüm.Başkaları malesef 'Orjinal' adı altında telefonu mahvediyolar
zeto
Active Level 10
Galaxy S
Samsung yetkili setbise vermenşz gdrekti ve şimdide yetkisiz.müdaheledrn dolayı işlem yapmaya bilir veya daga fazla ücüret çıkabilir
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Pazartesi günü tekrar götürüp adam gibi yap şu telefonu yada paramı iade et dicem sonra mecbur servise vercem hata yaptım farkındayım ama telefonun garantisi bittiği için bişey olmaz düşünce ile mahalle telefoncusuna verdim pişmanım 😑