Original topic:

Neden?

(Topic created on: 09-28-2025 06:25 PM)
140 Views
oblomovm
Active Level 3
Options
Galaxy S

3.kez s23+ telefonumun batarya sorunu ile ilgili soru soruyorum ve hepsi silindi. İçinde herhangi bir hakaret ya da kötülük içermeyen sorular. Nedeni nedir? 

7 Comments
oblomovm
Active Level 3
Galaxy S
Buraya sorumu yorum olarak yazdım o da silindi.
Forum konusunda çok bilgili birisi değilim. Ama pes diyorum. Gerçekten çok demokratik bir ortammış. 👏Skandal. Batarya sorusu soruyoruz ya ne dedik?
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Sorun neki
oblomovm
Active Level 3
Galaxy S
2 yıldır kullandığım telefondan çok memnunum ancak 26 Eylül güncellemesi ile şarjım dakikada 1 düşmeye başladı. Her sene yeni telefon almamak için S serisi aldım zaten. Ancak bu genel bir sorun mu yoksa One UI 8 ile düzelir mi? Yoksa benim batarya mı öldü? Bu işlerden daha iyi anlayan birileri yardımcı olur beni aydınlatır diye düşünerek yazdım. Çünkü telefonun bu hali ile şarja güvenip dışarı çıkmam mümkün değil. Yalnız 3 soru ve 1 yorumum neden silindi işte onu hiç anlamadım. Bilmediğim kurallar var burada desem, hakaret etmedim küfür yazmadım. Nedir yani silinme sebebi bunu bari bilmem gerekir. Yazdığım soruya cevap var mı diye giriyorum bakıyorum sorum silinmiş. Ne alaka?
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Kral telefonu güncellemeden sonra 0lamakmı ne lazimmis oyle diyolardi belki yaparsan duzelebilir bende s22 var ama 0lama imkanim yok sarji zaten zor dayaniyo yani bazen yarim saat bakmisim yuzde 20 sarj yemis bazen iyi garip olaylar zaten iphone alcam haftaya birsuru problem cikariyo degmez yani instasi problemli galerimde hatalar cikiyo her ay 2 3 kere fotograflarim kopyalanip geliyo drive i sildim yani ona rağmen böyle zaten kullanıcılara değerde verilmiyo güncellemeyle eskitiyolardir
oblomovm
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler.
Planlı eskitme mi var yazdığım için belki de silindi tüm sorularım da. Haklısınız.
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Yani para lazım samsunga muhtemelen buda silinir
0 Likes
oblomovm
Active Level 3
Galaxy S
😂