cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden bu kadar dertlendik??

(Topic created on: 02-08-2025 11:27 AM)
332 Views
Ümmet05
Active Level 8
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba bi konuda dert yakınmak istiyorum. Forumda her gün en az 10 tane UI 7 nezaman gelecek diye konu açılıyor. Ben kendi adıma bunu görmekten bıktım sizlerde cidden bıkmadınız mı? Neden arama kısmından bakıp sonra post açmıyoruzki? Zaten kimsenin bilgisi yok sorular boşuna soruluyor ve havada cevapsız kalıyor post kirliliğinden başka bişey olmuyor. Tamam evet gecikti bende biliyorum aslada samsung savunuculuğu yapmam. Ama görüyorum insanlar UI 7 gelmedi diye telefonunu apple a geçiriyor samsungdan vazgeçiyor vs vs. Arkadaş güncelleme gelmeden telefonunuz kullanımamı kapandı yooo gayette normal kullanabiliyoruz niye bu kadar dert edindiniz onu anlamakta zorluk çekiyorum. UI 7 gelecek android 15 le. E sonra 16 17 20 gidecek böyle. Bunun bi sonu yokki bu kadar kasmak normal değil diye düşünüyorum. Ama samsung un yanlışı kesindir onda hem fikiriz. Eleştiriye açığım yanlışın var diyen fikrini paylaşabilir
25 Comments
Kiche1
Active Level 7
Galaxy S
Haklısın 👏
Heunzey
Active Level 3
Galaxy S
One Ui 7 arayüz olarak çok hoş gözüken ve yenilik acisindan baya yenilik sunan bi ui. Millet fazla heyecanlanmiş ama gereksiz bir sekilde guncellemenin ne zaman gelecegi belli olmamasina rağmen millet bir tarihe takıldı durdu. Ben bundan düşünüyorum çünkü resmi bir açıklama yok biri ortaya atti teorisini herkes ona inanmaya seçti. Ha yeni telefona gecicem diyenler, gecin arkadaslar samsungun sizin yeni telefona gecince sizi kala alicaginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, gereksiz algi yapmayın eninde sonunda gelicek..
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Haklısın. Markaların bizi kaale almamasının en büyük sebebi fanatikler. Her ne olursa olsun eleştirmeyip sonuna ladar arkasında duran. Yanlışa yanlış demeyen büyük bi kitlesi var. Tabi diğer firmalarında böyle kitleleri var o yüzden de eleştiri yapıp istekte bulunanları tınlamıyorlar
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Hala anlamıyorum, şirketlere nasıl böyle bir bağlılık duyabiliyorlar.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen öyle. Mesela ben samsungu çok severim. Nokia dönemleri hariç samsung dışında 2 marka kullandım ikiside beni pişman etti. Samsung dışı cihaza tövbe ettim. Ama bu sene eğer fiyatı daha uygun olsaydı ıphone 16 plus almak istiyodum .merak ettim pişman olabilirim yada olmayabilirim her olasılığı düşünerek merak ettim yani. Ama fiyat dolayısıyla vazgeçtim. İlla samsung da kalacagım diye bişey de demem ama illa samsungdan başka bi markaya geçecegim de demem. Cünkü ben gelip burada, ya ben apple a gececem bıktım samsungdan desem bu senin yada bi başkasının umrunda olmaz cünkü kimsenin umrunda olmayacak bir karar bu
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Bence neden marka değiştirdiğinizi açıklamanız olumlu bir hareket forum içerisinde. Sonuçta insanlar alışkanlıkları konusunda oldukça tutucular genellikle ve bu alışkanlığı değiştiriyorsa yazdığı yazı iyi bir eleştiri olacaktır.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Sorun şu benim görüşümde. Var olan bi özelliği kaldırmak daha büyük bir acizliktir. Böyle olaylar güncellemenin gecikmesinden daha büyük sorunlardır. Bunlar o kadar tepki almıyoken güncelleme gecikti diye model değiştirmek bana sacma geliyo
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Bu tepkinin bir kişinin tepkisi olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. 7 yıllık güncelleme desteği veriyorum diyip güncellemeyi aylar aylar sonra getirince kimse de Samsung'un sözüne güvenmez.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Oneui 7 ne zaman gelecek diye soranlar konusunda haklısın. Bunu günde 10 kere sormanın anlamı yok. Şu an samsung bile ne zaman vereceğini yada verebileceğini bilmiyor zaten. Ama insanlar bununla ilgili günde 10 kere değil 50 kere bile eleştirmek için post atsa haklı bence. Ne zaman gelecek diye değil durumu ve bu durumla ilgili samsungu eleştirmek için atılan hiç bir post beni rahatsız etmiyor. Haklı insanlar.