cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden ayrımcılık Samsung??

(Topic created on: 3 weeks ago)
219 Views
FataL
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bu ayrımcılık sabredilebilecek düzeyi aştığını düşünüyorum. Diğer dünya ülkeleri alıpta biz almıyorsak yaygara çıkartan insanların haklı. Yurt dışı 14 ultra cihazımı satıp yurt içi olarak bu cihazı aldım. Kasım ayında hyperos 2 beta kullanıyordum. Ülkedeki pazar payına android ile anlaşmalarına ve 7 yıllık güncelleme sözüne inanarak s24 fe ye geçtim. Yd 14 ultradan önce gene Samsung kullanıyordum ama şuan aldığıma bin pişmanım. Nerdeyse 4 aydır bu ertelenen güncellemenin biraz daha gecikmesi şuan isyan eden insanların haklı olduğunu gösterir. Adı üstünde s24 serisinde bir cihaz çıkartıp s23 den sonra vermen mantıklı değil. Malûm firma 16e'ye eşit zamanlı güncelleme verecek ama. Bu konuyu gündeme getirip yazan arkadaşla karşı çıkan akli melekesi yerinde olmayan arkadaşlar. Bazı insanlar burda sorunlarına çözüm arıyor sen onların önüne geçiyorsun diyenler. Buna bu forum izin verdiyse size bir şey demek düşmez. Öğlen aramda teker teker okuyup bildiğim konularda yardımcı oluyorum çoğu kişide olmaya çalışıyor zaten. Boş edebiyat yapmayın 

11 Comments
FataL
Active Level 4
Galaxy S
Türkiyede yok hocam 🙃
0 Likes
TR_AKKURT_
Active Level 6
Galaxy S
Evet
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
👍
0 Likes
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Durum bu..1746003368177.jpg
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Fe amiral gemisi bir cihaz değil anlamak lazım.
0 Likes
FataL
Active Level 4
Galaxy S
Ama malum firma 16e amiral gemisi cihaz değil deyip güncellemeyi geç vermeyecek. Yada burası Türkiye deyip 🙃
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Aynen ama samsungun politikası başka.
Samsungda cihaz çok. Ve kendi yazılımı değil.
Çok daha zor öyle bir şey yapması
One ui 7 genel olarak geç kaldı zaten.
0 Likes
FataL
Active Level 4
Galaxy S
Özgür androidten artık istmesende 60hz de olsa malum firmaya yönelten Samsung firmasına teşekkür ederim o zaman
0 Likes