cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden S25'e geçmekten vazgeçtim (Tam liste)

(Topic created on: 01-23-2025 12:24 AM)
494 Views
Renega
Active Level 6
Options
Galaxy S
Amacım karalama kampanyası değil, A52 kullanıyorum ve wild rift açılması 2 dakika sürdüğü için daha güçlü bir telefona geçmeyi istiyorum. S25 serisini aylardır merakla bekliyorum. S25 duyuruldu ve özellikleri karşılaştırırken yok artık dedim.

A52 
64MP Ana kamera
32MP Ön kamera
4500mAh batarya
6.5" ideal ekran büyüklüğü
1Tb hafıza kartı desteği
3.5mm ses jakı çıkışı
Satın aldığım fiyat 4.000tl

S25
50MP ana kamera
12MP ön kamera
4000mAh batarya
6.2" küçük ekran
Hafıza kartı desteği yok
Ses jakı çıkışı yok
51.000tl
S25 yapay zeka, işlemci ve daha iyi kamera lensleri vardır (muhtemelen) ama çok fazla dez avantajlı bir değişim olur benim için. Yıl olmuş 2025 amiral gemisi telefonda 25W şarj nedir?! En azından tab serisi gibi 40W hem kablolu hem kablosuz hızlı şarj desteği koysaydınız. Her sene bir özelliği azaltıyorsunuz sanki: Hafıza kartı desteği, batarya değiştirme özelliği, ses çıkışı, kızıl ötesi, daha az kamera, daha az çözünürlük (bir zamanlar 2K hatta 4K telefon ekranlarında görüyorduk). Umarım silmessiniz sadece eleştiriyorum

Bazıları 64mp dediğim için daha iyi çektiğini dediğimi sanmış bu yüzden büyük yazarak okuduğunu anlamayan insanlara dikkat çekmek istedim. 

34 Comments
Renega
Active Level 6
Galaxy S
1) mp önemli sonuçta piksel sayısı farkı var. önemli olan lens diyebilirsin bu farklı bir konu
2) daha fazla özellik konusu tartışılır çünkü a52 telefonumla kıyasladığımda yukarıda da yazdığım gibi yok edilen önemli özellikler var
3) Sen ekran gövde oranını kullanarak s25'e çok küçük değil demeye çalışıyorsun ama işte sana gerçek boyutlarını gösteren görsel 👇🏽
4) Evet olur asıl onların olur çünkü kaliteli telefonu alan birçok insan iş için de bu telefonu kullanır. İş için harici mikrofon takar, tidal kullanıyorsa cd kalitesinde müzik dinlemek ister (kablosuz kulaklıkların ses kodeği bunun iiçin yetersiz + şarj etmekle uğraşıyoruz + kablolu kulaklık mikrofonları daha net sesi iletiyor). çok önemliydi diyemem ama sonuçta faydalıydı. type c kulaklıklar hep kalitesiz, dönüştürücüler kalite bozuyor
yapay zeka, işlemci ve kamera için 4 bin liralık telefondan 51 bin liralık telefona geçmem lazım diyorsan sadece gülerim
0 Likes
ppink
Active Level 6
Galaxy S
yapay zeka sayesinde s25 daha iyi yapıyor o işi diyorum sen piksel farkı diyip duruyosun bi önemi yok nasıl çektiğinin s25 daha gelişmiş işte neyi yalanlamaya yada doğrulamaya çalıştığını gerçekten anlamadım yok edilen özellikler gram umrumda hatta kimsenin umrunda değil daha iyi özellikler var çünkü. ekrana gelecek olursak gövdeye bakmadan neye karar vereceksin ayrıca s25 in ekranına çok küçük diyen sensin ben hiç bir zaman çok küçük değil demeye çalışmadım ikisinin ekranıda aynıya geliyo hatta s25 plus/ultra daha büyük kulaklığa gelelim senin cidden fazlaca meth kullandığını düşünüyorum/membersta çok dalga geçerler senle çünkü type-c ile hala kablolu kulaklık kullanılabilir ve type-c ile gelen sesin kaliteyi bozarak geldiğini kanıtlayamazsın şunu da ekleyeyim ki inan iş adamı a52 gibi fakir telefonu kullanmaz
gelelim fakirligini insanlara gostermene, gülmek istiyorsan gül çünkü s25'e paran yetmediği için a52 yi savunuyorsun ve s25 i kötülüyosun. kimse sana geçmen gerek/geçmen lazım demiyor. fazlaca alınmışsın, s25 a52 den kat kat iyi ve kimsenin aklını boş boş çelemezsin. iyi geceler bu arada 💕
Galaxy S
Bu gözler bunu da gördü ya 😔
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Evet ben de üzülerek bakıyorum yeni çıkan modellere, Daha neyi azaltacak veya kaldıracaklar acaba
0 Likes
Galaxy S
Ben senin a52 ile kıyaslaman için dedim bu lafı