cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden S25'e geçmekten vazgeçtim (Tam liste)

(Topic created on: 01-23-2025 12:24 AM)
481 Views
Renega
Active Level 6
Options
Galaxy S
Amacım karalama kampanyası değil, A52 kullanıyorum ve wild rift açılması 2 dakika sürdüğü için daha güçlü bir telefona geçmeyi istiyorum. S25 serisini aylardır merakla bekliyorum. S25 duyuruldu ve özellikleri karşılaştırırken yok artık dedim.

A52 
64MP Ana kamera
32MP Ön kamera
4500mAh batarya
6.5" ideal ekran büyüklüğü
1Tb hafıza kartı desteği
3.5mm ses jakı çıkışı
Satın aldığım fiyat 4.000tl

S25
50MP ana kamera
12MP ön kamera
4000mAh batarya
6.2" küçük ekran
Hafıza kartı desteği yok
Ses jakı çıkışı yok
51.000tl
S25 yapay zeka, işlemci ve daha iyi kamera lensleri vardır (muhtemelen) ama çok fazla dez avantajlı bir değişim olur benim için. Yıl olmuş 2025 amiral gemisi telefonda 25W şarj nedir?! En azından tab serisi gibi 40W hem kablolu hem kablosuz hızlı şarj desteği koysaydınız. Her sene bir özelliği azaltıyorsunuz sanki: Hafıza kartı desteği, batarya değiştirme özelliği, ses çıkışı, kızıl ötesi, daha az kamera, daha az çözünürlük (bir zamanlar 2K hatta 4K telefon ekranlarında görüyorduk). Umarım silmessiniz sadece eleştiriyorum

Bazıları 64mp dediğim için daha iyi çektiğini dediğimi sanmış bu yüzden büyük yazarak okuduğunu anlamayan insanlara dikkat çekmek istedim. 

Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Ben mp önemli değil demedim fakat nokia 3310 işlemcisine 200mp kamera koyup alacagın kalite s25 ultradakiyle bir değil ayrıca 200MP sadece bir pazarlama stratejisi tabii bir özelliği var fakat oda sofranın tadı tuzu olsun diye koyulmuş
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
aliyle konuşuyordum araya girmişsin 😄
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Maydanoz olayım dedim
0 Likes
fb007
Active Level 6
Galaxy S
Kamera özellikleri yazmışsın da sen aynı performansı vereceğini mi düşünüyorsun? A52 8K 30fps video kaydı yapabiliyor mu😀
Renega
Active Level 6
Galaxy S
bunu yazdım ama sanırım okumadın. aynı performans demedim a52 daha iyi dediğim tek şey kamera çözünürlüğü. tabiki kamera performansı daha iyi olacak yoksa neden biri 4 bin lira diğeri 50 bin lira? 😊
0 Likes
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
Önemli olan mp değillll
Renega
Active Level 6
Galaxy S
mp de önemli, öyle değilse neden s22 ultra ve diğer ultra modellerde 200mp kamera var? onlara da 50mp koysunlar nasılsa önemli değil??
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
A52'den S25'e Geçtiğin Vakit Ben Ne Kullanmışım Bu Vakte Kadar Diceksin İnan Bana A52 Zamanında Gerçekten Güzeldi Ama Artık Değil
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
evet 128gb hafızası daha ilk hafta dolacağı ve hafıza kartı takamayacağım için eminim severek kullanırım 😊
0 Likes
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
O anlamda değil tabii detay için önemli ama asık önemli olan sensörler lensler
0 Likes