Original topic:

Neden Herkeste iPhone Var?

(Topic created on: 04-10-2026 11:15 PM)
367 Views
Trefax
Active Level 7
Options
Galaxy S

Sosyal medyada geziyorum, kimin profiline baksam elinde iPhone. Bu iPhone nedir arkadaş kendime soruyorum acaba s25 FE yerine iPhone 15 fln mı alsaydim diye. Popüler kültür kölesi mi yoksa benim bilmediğim ciddi bir özellik mi var bu cihazlarda? 

14 Comments
Galaxy S
Elmanın tek artısı sosyal medyada fotoğraf paylaşırken kalite düşmüyor
SEMİH_MTL
Active Level 7
Galaxy S
Artık öğle birşey yok denendi ve onaylandı
Galaxy S
O zaman s25fe her türlü daha mantıklı
Terimist
Active Level 3
Galaxy S
Hocam nasıl yok bende aynı cihazı kullanıyorum şuan hem s25 hem s25fe ile snap, insta ve wpden fotoğraf gönderi paylaştığında kalite gerçekten düşüyor ilk çekilen gibi asla olmuyor aynı şekilde arkadsşlarımın iphone 17, 17pm, 12, 11leri ile denediğimizde çekim nasılsa aynı şekilde gözüküyor uygulamalarda paylaşılınca. İphonenun bu sosyla medya uygulamaları ile optimizasyonu çok iyi ancak androidde durum vahim maalesef.
UsersS26Ultra
Active Level 4
Galaxy S
Artık onlarda da dusuyo bence ozellikle tiktok bu instagramdada eskiden iP ve samsung farkı yoktu bence sonradan oldu bu kalite dusme meselesi
0 Likes
SEMİH_MTL
Active Level 7
Galaxy S
Bendede 15 pro var bi işe yaramıyor s25 kullanıyorum o yüzden
User26228
Active Level 6
Galaxy S
dediğin gibi popüler kültür kölesi benim bir arkadaşım var iphone 11 kullanıyor bedavaya s25 ultra verseler kullanmam diyor statü göstergesi olarak görüyor bir ortama girince iphone kullandığın için üstün görülceğini düşünüyorlar ki maalesef haklılar o kadar cahil var ki telefonu statü göstergesi olarak gören insan acıyorum yani harici olarak iphone ekosisteminde değilsen pekte bir artısı yok kullanmanın alternatif androidler çok daha iyi özelliklere sahip
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
Sosyal medya avantajı görmezden gelinemez ancak popüler kültürün etkisi de büyük. Aslında ben çokça Android kullanıcısına da denk geliyorum sosyal medyada. Sırf iPhone olsun diye güncelleme desteği bitmiş modelleri dahi geçtiğimiz yıl alan tanıdıklarım var.
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Millet kafayı yemiş adam bana iPhone 13 bile s26 ultra dan iyidir diyor sen eline bı kere s26ultra aldın mı diyorum cevap yok