cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ne one ui7 miş be arkadaş

(Topic created on: 02-08-2025 12:25 PM)
577 Views
AlperGüler
Expert Level 2
Options
Galaxy S

7 Şubat'ta sızıntılar vardı, ancak Samsung bizi güncelleme yerine Beta 4 söylentileriyle baş başa bıraktı. Şimdi ise bazıları güncellemenin 20 Şubat'ta geleceğini söylerken, bazıları Mart ayına kadar sarkabileceğini iddia ediyor. Bu kadar büyük ve köklü bir firmanın, kullanıcılarını belirsizlik içinde bırakması gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Elbette, kendi stratejileri doğrultusunda hareket etme hakları var, ancak bu süreci daha şeffaf yönetebilirlerdi.
Apple cihaz da kullanıyorum ve evet, düzenli güncellemeleri alıyorum ama genellikle güvenlik güncellemeleri gibi ufak yeniliklerle sınırlı kalıyor. Şu ana kadar büyük bir güncelleme aldığımı söyleyemem (yazılımları başından beri kusursuzdu kapalı bir sistem ne kadar iyi olabilirse o kadar iyilerdi). Üstelik Apple'ın sunduğu yenilikler çoğu zaman yüzeysel ve eski cihazlara bile kısıtlıda olsa getiriliyor. Bu açıdan bakıldığında, Apple'ın Samsung'a rakip olabilecek bir konumda olduğunu düşünmüyorum ama yinede planlı çalışıyolar . Samsung’un gerçek rakipleri, Google ve Huawei gibi, aynı şartlar altında büyük geliştirmeler yapan firmalar.
One UI 7, şimdiye kadar gelen en büyük güncellemelerden biri olabilir ve bu yüzden süreç zorlu ilerliyor. Açıkçası, Samsung’dan güncellemeler konusunda böyle bir bekleyiş içinde olmamıştım ama şu an resmen bekletiliyoruz. Eğer baştan yalnızca amiral gemisi cihazlara tüm özelliklerin sunulacağını açıklasalardı, bu kadar uzun bekleyişler yaşanmazdı . Ancak, sürekli yeni modeller üreterek "biz her şeyi yaparız" gibi bir tavır sergileyince, sonuç olarak bu tür gecikmeler kaçınılmaz hale geliyor.
Apple ise yıllardır belirli bir çizgiyi koruyor ve orta segmentte yeni cihazlar çıkarmaktan kaçınıyor. Şuan ki durumda samsung her model için ayrı ayrı çalışıyo her ciha tutarsız yazılım ve donanımla çıkınca sorınlarda devam ediyo belkide sırf s25 satsın diyedir :) gerçekten rezil bir seneydi. Samsung’un yönetiminde ciddi hatalar olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde devam ederlerse, Apple da yerinde saymaya devam ederse, Huawei gibi firmalar hızla yükselir ve onları geride bırakabilir. En azından apple nin bir çizgisi var ama Samsungun vay haline !!! SAMSUNG TR de baştan sonra yöneticileri değişmesi lazım bixby e Türkçe gelmemesi resmen onların bizi temsil edememesinden kaynaklı gerçi sadece Samsung mı orası ayrı ama neyse ! Umarım gelir çok kısa bi süreçte

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
7 şubatta gelmeyeceği zaten kesindi niye bir kesim inandı buna anlam veremedim doğrusu
(Resmi bilgileri dikkate alalım bu durumlarda)

Asıl inanmaların sebebi her haberi forumda paylaşmak demek ki her şeyi forumda paylaşmamak lazım :)

Emin olmayan bilgiler forumda paylaşıldığı için bir çok üye hüsrana uğruyor önce bunu çözmeliyiz

X sitelerinde haber paylaşmak kolay geliyor bazılarına ama Samsung a zarar vermekten başka bir şey değil

View solution in context

30 Comments
Galaxy S
Samsung'un ömrü tükeniyor gibi geliyor bana sanki sonu nokia gibi olacak😔
Brky_S21FE
Active Level 7
Galaxy S
daha yeni başlıyoruz
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Umarım uzun yıllardır samsungu savundum ama artık ben bile yoruldum
user2736272
Active Level 6
Galaxy S
Alper bunu buraya değil firma yetkililerine gönder. Yazdığın yazıya harcadığın efora yazık kardeşim.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung tr ona da bakmıyo yabancı ülkedekilere yazıyosun kendi ülkenize iletin diye mail geliyo 😂
başkentli0
Active Level 7
Galaxy S
İnan samsungun umrunda degil bu paylaşımlar 😁😁
Galaxy S
O sırada samsung :😴
başkentli0
Active Level 7
Galaxy S
😆
AlperGüler
Expert Level 2