cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Navigasyon çubuğu gizleme, android 15

(Topic created on: 2 weeks ago)
172 Views
Somebodyelse1
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar navigasyon çubuğu gizleme android 15 ile de gelmeyecek herhalde, Samsung şu soruna bir el atmalı artık, good lock kullanmak istemiyoruz

13 Comments
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Tek seferlik bir işlem zaten good locku silsen bile yaptığın işlem aynı şekilde kalıyor
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl yani? Ben denemek yükledim sonra kaldırdım aynı kalmadı
0 Likes
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Good locktan navstarı indirip enable extra gesture settingsi açtıktan sonra ayarlar>ekran>navigasyon çubuğu>daha fazla seçeneğe tıkladıktan sonra hareket ipucunu kapatırsanız navigasyon çubuğunu gizlemiş olursunuz daha sonrasında navstarı silseniz bile navigasyon çubuğu gizlenmeye devam edecektir
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Sanmıyorum. Good lock'ı tamamen siler silmez o da gider
0 Likes
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
tamamen silmene ne gerek var? goodlock 3. parti gibi görünse de resmi bir uygulama. Samsung apps klasöründe dursun istediğin ayarı yap kullan
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Benim için gereksiz uygulamaları telefonda tutmak istemiyorum gereksiz bir uygulama, bugün bile aslında basit bir güncelleme ile bu sorun halledilir. Navigasyon çubuğunu gizleyerek kullanan kişi az çok bilinçli bir kullanıcıdır zaten
0 Likes
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
navigasyon çubuğunu kaldırmak için goodlock gerekli, gereksiz değil yani. Navigasyon çubuğunu kaldırmak istemiyen birisi olsan gereksiz olurdu ve tutma derdim. Keyfin bilir istemiyorsan kullanma
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
İyi de sırf navigasyon çubuğunu gizlemek için uygulama mı indirelim yani?
0 Likes
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
50mb falan kaplar dostum indir gizle eger gorunmesinden rahatsızsan. Başka yol yok yani samsungta bunu yapabilmek için