Original topic:

Navigasyon çubuğu altında kalan tuş sorunu

(Topic created on: 11-22-2025 01:23 PM)
421 Views
sevilk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Birkaç yerde benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşların konularını gördüm ama çözüm yoktu. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Navigasyon çubuğu altta basılması gereken tuşu kapattığı için işlem yapamıyorum. Ekran menüsündeki kaydırma hareketi seçeneği bir alternatif ama kullanımı çok zor. Başka çözüm bulabilen var mı?

12 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 3
Galaxy S
O sorun şu , uygulama ekrana uygun değil. Bazını uygulamalarda oluyor. Bende uygulamayı siliyorum. Kendini geliştiremeyen uygulama boş uygulamadır diyerek.
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Pek dediğiniz gibi değil. Boş uygulama dediğiniz şeyler mesela google haritalar, belediye uygulaması (bunlar pek kullanışlı olmuyor katılırım buna) ve sorun yaşayan bi arkadaş Android güncelleme ekranıydı. yani sorun samsungun ta kendisi.
0 Likes
GöKHaN37
Active Level 9
Galaxy S
S24fe kullanıcı olarak google play sistem güncellemesinde benimde altta kalıyo.
srdrdmrl77
Expert Level 3
Galaxy S
Uygulamalar yazılırken hangi ekrana uyumlu olacağıda kodlanır. Eğer bu kodlanma yanlış yazılırsa samsung veya android yazılımınnyapacağı birşey yok. Tamamen uygulama ve onu yazan kişiyle alakalıö
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Üzgünüz ama size katılmıyoruz.
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Uygulama degil yalniz o.play sistem guncelleme ekrani sorunlu yani problem samsungda
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Sorun sence uygulamada mı eğer bu bir uygulamaysa😂1763816209575.jpg
bayA55
Active Level 4
Galaxy S
Knk düzelmiyo bendede var aynı sorun ( tam olmuyo ekran ) başka tarayıcıdan giriyom
oceandark
Active Level 2
Galaxy S
Sorun uygulamalarda değil. S23 ultra kullanıyorum. Ve ekim güncellemesini yaptıktan sonra bu hata ile karşılaşıyorum. YouTube uygulamasında hep yorum yaparım. Güncellemeden sonra altta olan bölüme tıklayıp yorum yapamıyorum.