Resolved! Solved

Original topic:

Nasıl pil saglıgımm

(Topic created on: 04-06-2026 05:04 PM)
729 Views
S24_FE
Active Level 3
Options
Galaxy S

#s24fe

image

11 Solutions

Accepted Solutions
Solution
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Güzel .. şarjınızın daha iyi gitmesi için ayar onerebilirim kafanıza uyanları yaparsınız

View solution in context

Solution
MertGalaxyA36
Active Level 10
Galaxy S
363 döngüye göre güzel pil sağlığı

View solution in context

Solution
bbtul
Active Level 1
Galaxy S
S24 ultrada gorunmuyor da s24 fede nasil gorunuyor 😭😭

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Oğuz 2000 döngü vaadi var bu cihazda. Max 97 98~ fln olmuştur, sırf gömmek için uydurma birşeyler.

View solution in context

Solution
floatexe
Active Level 6
Galaxy S
Katılıyorum.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zekanın söylediklerine körü körüne inanan biri misin? Kullanıma bağlı olarak düşüş hızı değişir. Bu cihazlarda 800 döngü vaadi yok, 2000 döngü vaadi var -Avrupa birliğiKayıt ve enerji etiketi- bunu bile araştırmadan gelmiş yorum yapmaktasın bu da sadece kötülemek için yorum yaptığını kanıtlıyor, Dürüst ol (Ve evet pil sağlığı verisi fazlasıyla bozuk.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
"""Kullanıma bağlı olarak düşüş hızı değişir""""

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Avrupa Birliği Boşuna mı verdi bu etiketi bu cihaza? 2000 döngü vaadi var Her 100 döngüde 1 düştüğünü düşünürsek sağlığı 96.5 diyebiliriz lityum iyon pile sahip bir cihaz bu. Hemen bu kadar düşmesi normal kullanımda mümkün değil (Tamamen küçük bir tahmin) ama konumuz bu değil. Sen saçma sapan bilgilerle gelmiş sadece cihazı gömmek için yorumlar yazıyorsun. İş Applea gelince ne mi oluyor? Hemen Övgülerle dolduruyorsun. Biraz dürüst ol 2 tarafında Eksik noktalarından bahset.

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
İphone olsaydı bu döngüde 95lere inmişti

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
1- Evet pil sağlığı göstergesi gerçekten rezalet ama sen direkt "pil sağlığı %87" diyorsun göstergenin rezilliğinden bahsetmiyorsun.

2-Yanlışın var mı dedim apple konusunda? Ben 2 tarafında eksik noktalarından bahset diyorum ama senin şu sıralar neredeyse tüm konuların samsumgun rezil olduğu konu hakkında. (HALA YANLIŞSIN DEMİYORUM)

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu yaptığın sallamak oluyor cevabın hala saçma.

Hala dürüst ol derken ne dediğimi anlamamışsın veya ben anlatamadım. Evet applei övüyorsun bu nda sorun yok iyi yanlarından herkes bahsedebilir. Ama sorun şu ki Applede sadece iyi yönlerden bahsediyorsun samsungda ise sadece kötü yönlerden bahsediyorsun. Neden applenin kötü yönlerinden (mesela yorumda da yazdıüın gibi 60 hzsinden.)veya samsungunda iyi yönlerinden bahsetmiyorsun? Bu yaptığının fanboyluktan farkı yok mu sencede?

(Bu son yorumum. Şarjım bitiyor.)

View solution in context

32 Comments
Solution
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Güzel .. şarjınızın daha iyi gitmesi için ayar onerebilirim kafanıza uyanları yaparsınız
S24_FE
Active Level 3
Galaxy S
Olur :)
0 Likes
Solution
MertGalaxyA36
Active Level 10
Galaxy S
363 döngüye göre güzel pil sağlığı
S24_FE
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ediyorum 😊
0 Likes
Galaxy S
Muhtemelen %87 civarında şuan gerçeği
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Oğuz 2000 döngü vaadi var bu cihazda. Max 97 98~ fln olmuştur, sırf gömmek için uydurma birşeyler.
Galaxy S
Hiçbirşey uydurmuyorum internette dolaşan bu döngülere ulaşan telefonlardaki (gerçek) pil sağlıgına bakildiginda hepsi %90'ın altında veya en basitinden yapay zekaya sorarsan herhangi bir samsung telefonda 400 dongude olacabilecegi maksimum pil saglinin 90 olacagini soyler sana 🤦 samsungun vaadi 800 döngüde telefonun pil saglinin %80nin uzerinde kalmasi ki bu vaade gore suan %87 civarlarinda olmasi gerekir... ama tabi samsungun gelistirdigi cok sevdiginiz ayarlardaki pil sagligi kisminda 600 dongude bile %100😂
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zekanın söylediklerine körü körüne inanan biri misin? Kullanıma bağlı olarak düşüş hızı değişir. Bu cihazlarda 800 döngü vaadi yok, 2000 döngü vaadi var -Avrupa birliğiKayıt ve enerji etiketi- bunu bile araştırmadan gelmiş yorum yapmaktasın bu da sadece kötülemek için yorum yaptığını kanıtlıyor, Dürüst ol (Ve evet pil sağlığı verisi fazlasıyla bozuk.
Galaxy S
Farkettiysen onun ustunde twitterda olan gercek kullanicilardan da bahsettim işine geleni cımbızla çekip almazsan mutlu olurum
0 Likes