Resolved! Solved

Original topic:

NFC problemi

(Topic created on: 01-25-2025 09:10 PM)
311 Views
iso18_78
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung ailesi S24 ULTRA ile NFC ödemesi yaparken surekli sorun yaşıyorum ozellikle garanti bankasında sürekli problem çıkıyor. Ekran açıkken de uygulama açıkkende sağlıklı çalışmıyor 

8 Comments
ql
Active Level 7
Galaxy S
Kılıfla mı kullanıyorsunuz
0 Likes
iso18_78
Active Level 4
Galaxy S
Kılıfsızda denedim aynı sıkıntı devam ediyor
0 Likes
Galaxy S
Bende aynı oldu kaç kere ya nfc niye kabul etmiyor kredi kartı olması gerekiyor muş banka kartı olmuyormuş geliştirici seçenekler kapalı olacakmış anlamadım gitti ben mi yanlış tutuyorum acaba diyorum 😊
0 Likes
iso18_78
Active Level 4
Galaxy S
Ben hep kredi kartı ekledim ayrıca gelistirici secenekleri de kapalı
iso18_78
Active Level 4
Galaxy S
Tutmayla alakalı olamaz bence
KİRMAN34
Active Level 7
Galaxy S
Finansbank kullanıyorum sıkıntı olmuyor uygulama açıkken alıyor direk
0 Likes
iso18_78
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamayla mi alakalı telefonla mi acaba daha cok yorum olsa biraz daha netleşir
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba iso18_78,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes