cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Merhaba alalı 2 hafta olduğu s21fe5g telefonumda telefonu salliyinca ses geliyor

(Topic created on: 12-18-2022 11:44 AM)
Mehmet2506
Active Level 1
Options
Galaxy S

Aldığım s21 fe 5g modelinde telefonu salliyinca ses geliyor (sanirim kameradan)

Sağa sola veya yukari aşağıya saliyinca ses geliyor ama yukarı aşağı ses daha fazla geliyor bu neden kaynaklı olabilir kameradan düşünüyorum ben çünkü kamerayı açtığımda veya zoom yaptığımda ses azalıyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karpuz
Active Level 7
Galaxy S

Bu ses Auto Focus (Otomatik Odaklanma) fonksiyonunu çalıştırmak için gerekli, kamera mercek çerçevesinden kaynaklanmaktadır. Auto Focus (Otomatik Odaklanma) özelliği, lens ünitesini, görüntü sensörü üzerinden yukarı ve aşağı hareket ettirerek odaklanmayı ayarlar. Bu özellik, Otomatik Odaklanma hızını ve doğruluğunu etkinleştirerek pil kullanımını azaltmaya yardımcı olur. Kamera modülü, kamera modülüne ilişkin alan içerisindeki mercek ünitesi hareketini sınırlayan bir "durdurucu parça" ile donatılmıştır. Lens ve durdurucu parça birbirine temas ettiği anda bir ses duyulabilir ancak bu ses kameranın Otomatik Odaklanma özelliğinin çalışmasından kaynaklanan, normal bir sestir. Ses, cihaz türüne ve modeline göre kısmen farklılık gösterebilir.

View solution in context

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Optik imaj sabitleyici parçasının sesi çıkmaktadır cihazı salladığın zaman bu bir sorun değil kamera tarafından çıkıyorsa ses.
Mehmet2506
Active Level 1
Galaxy S
Peki kameradan çıkıp çıkmadığını nasil anliyicam
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sessiz bir ortamda cihazı salla salladığın zaman cihazın ses çıkardığı bölgeye iyice odaklan
Galaxy S
Kameradan tık tık diye ses gelir zaten
0 Likes
Galaxy S
Ois sesi araştırın biraz ya
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ciyazta ois var yani cift lens ondan gelir ama kamera acin sallayin ses kesilirse kameradan ama ses gelirse servise gidin
Mehmet2506
Active Level 1
Galaxy S
Kamerayı açınca ses azalıyor
0 Likes
Mehmet2506
Active Level 1
Galaxy S
Ama ses tamamen azalmiyor
0 Likes
Mehmet2506
Active Level 1
Galaxy S

Merhaba s21fe 5g modelinde kamerayı açınca kameradan hafif bir cizilti sesi geliyor nedeni ne olabilir acaba

Lütfen yardım edermisiniz