Aliihsanoruk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonumda ekran koruyucu var ama kamera kısmı açık sizce herhangi bir problem olur mu cihazım S25 Plus.
6 Comments
OğuzS25Iphone16 e
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:32 AM in
Galaxy S
Daha iyi olur
Aliihsanoruk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:33 AM in
Galaxy S
Hocam peki düşürmede kameraya zararı olur mu?
OğuzS25Iphone16 e
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:34 AM in
Galaxy S
O kadar küçük bir deliğe girecek kadar küçük birşeyin üstüne kameraya denk gelecek şekilde düşürürseniz olabilir 🤔
liang222
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:47 AM in
Galaxy S
Şöyle söyleyeyim ekran koruyucusu seçmek gerçekten çok zor iş.
200 liraya 300 liraya alabilirdim fakat gidip 2000 lira para verdim ve Samsung'un kendi orijinal s25 Ultra için üretmiş olduğu ekran koruyucuyu aldım Bunu almamın sebebi hem kamera kısmının açık olması her zaman bir artı ve aynı zamanda ekranın güneş altında yansımama özelliği var ya bu özelliği dünyanın en iyi ekran koruyucusunu taksanız bile kaybediyorsunuz fakat Samsung'un kendi ürettiği koruyucuyu aldığınız zaman bu özellik halen çalışmaya devam ediyor ve bir diğer nokta ise parmak izini sanki ekran koruyucusu yokmuş gibi anında algılayabilmesi ben bu üç husustan dolayı bunu aldım s25 Plus için var mı bilmiyorum ama benim s25 Ultra için vardı Türkiye'de satışı yok Onu biliyorum Ama yurt dışı satışları vardı bazı arkadaşlar yurt dışından alıp Türkiye'ye getirip satıyorlar Ben de o yoldan satın aldım onun dışında kamera kısmının açık olması güzel bir şey
200 liraya 300 liraya alabilirdim fakat gidip 2000 lira para verdim ve Samsung'un kendi orijinal s25 Ultra için üretmiş olduğu ekran koruyucuyu aldım Bunu almamın sebebi hem kamera kısmının açık olması her zaman bir artı ve aynı zamanda ekranın güneş altında yansımama özelliği var ya bu özelliği dünyanın en iyi ekran koruyucusunu taksanız bile kaybediyorsunuz fakat Samsung'un kendi ürettiği koruyucuyu aldığınız zaman bu özellik halen çalışmaya devam ediyor ve bir diğer nokta ise parmak izini sanki ekran koruyucusu yokmuş gibi anında algılayabilmesi ben bu üç husustan dolayı bunu aldım s25 Plus için var mı bilmiyorum ama benim s25 Ultra için vardı Türkiye'de satışı yok Onu biliyorum Ama yurt dışı satışları vardı bazı arkadaşlar yurt dışından alıp Türkiye'ye getirip satıyorlar Ben de o yoldan satın aldım onun dışında kamera kısmının açık olması güzel bir şey
Aliihsanoruk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:50 AM in
Galaxy S
Samsung koruyucular güzel hocam ama türkiyede yok ve kamerası açık bir sürü çakma var mesela benimkinde ekran yansıyor,kameranın açık olması görüntüsünü biraz bozuyor bence.
liang222
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-15-2025 12:51 AM in
Galaxy S
Hocam şöyle Ultra serisi için yok ama Plus serisi ve düz şeyler için yurt dışından sipariş verebiliyorsunuz satıcısı amazonsa şöyle söyleyeyim satıcısı Amazon Almanya veya Amazon Hollanda olan ve Türkiye'ye gönderim yapan birkaç tane s25 ve s25 Plus ekran kurucusu görmüştüm Samsung gücü Evet fiyat pahalı fakat telefonunuzun özelliklerini kısmadan en iyi şekilde koruyucu almış oluyorsunuz ve içinde iki tane geldiği için buna sadece bir defa para veriyorsunuz ve Kafanız rahat ediyor O yüzden Araştırmanızı öneririm bulması gerçekten zor bana da şu an bul deseniz gerçekten en az bir saatimi alır Ama belki bir anda bile bulabilirsiniz şansınızı deneyin derim