Original topic:

Members uygulamasını Telefondan siliyorum

(Topic created on: 10-27-2025 11:41 AM)
285 Views
Gökhan_S25
Active Level 7
Options
Galaxy S
Sabah uygulamaya bir göz gezdireyim dedim Bir 23Ultra kullanıcısı Apple ye geçiyorum diye konu açmış

Daha sonra başka bir kullanıcı telefonunun performsını beğenmeyen Samsung kullanıcıları için beğenmeyen Apple ye geçsin diye konu açmış 

Ana konuya gelirsek burası gerçekten çok boş insanlarla dolu bir yer 10 bin liralık Telefondan 100 bin liralık telefon performansı bekleyen kişilermi desem 

Günaydın yazıpta ona beğeni bekleyip beğenenleri çözüldü olarak işaretleyip onu çözüm sayan kişilerle mi dolu desem 
Yada odanın içindeki halıyı 5x 10x zoom çekip nasıl iyimi diye yazanlarmı desem ne desem bilemedim...

Diğer Apple forumunda böyle şeyler daha az rastlanır çünkü adamlar parasını vermiş almış mutlu genelde daha başka konular üzerine konular açılıyor genellikle..

Burada konular genellikle mutsuzluk üzerine kurulu.. Aplee ye heves edenler yada bug diyip ısınma diyip yada başka bir şey diyip Samsung a sövüp sayıp gidenler..

Adamlarada suçta bulamıyorum Malum ekonomik şartlar belli , Adam zaten durumu müsait olsa Apple alacak Samsung la falan uğraşmayacak yada başka bir Android marka telefonla ile ama ne yapsın ,,, 

Bu arada Ben Samsung mağazalarında hatta teknik servislerinde Apple kullanan kişilere birebir şahidim yani buda sözün bittiği yer diyelim 

Herneyse burada çok iyi insanlarda tanıdım onlarda haklarını helal etsinler kurunun yanında yaşta yanıyor malesefki kısacası benim bir kusurum varsa hakkımı helal ettim sizde helal edin bundan böyle Samsung forumunda olmayacam yazdığınız yorumları muhtemelen göremeyecem members uygulamasını Telefondan siliyorum 
Sadece Apple cihazımla Apple forumunda aktif olma kararı aldım 
Kalın sağlıcakla 
6 Comments
starryblack
Active Level 9
Galaxy S

Baslik acamayan mi dersin,baska markaya gececem diyenler mi dersin..bir de arastirip etmeden hep ayni tip sorulari soranlar var,,siz de haklisiniz.

leclaiser_
Active Level 5
Galaxy S
özellikle sürekli güncelleme soranlar peki...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Apple formu da mı var? Ss atar mısın? (Benim fakirlik)
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy S
Bizimki silinmiyor da. Forumu bu hale getiren Samsung'un ta kendisi. Teknoloji editörlerinin forumdan atılması saçmalığı ile forum zaten bitti.
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Allaha emanet olun
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sizce de bu konuda biraz abartmıyor musunuz? Söylediklerinize göre neredeyse hiçbir kullanıcı Samsung’dan memnun değilmiş gibi bir izlenim oluşuyor. Oysa tam tersine, Samsung’a geçip (örneğin iPhone'dan geçenler)memnun kalan çok fazla kişi var. Sadece buradaki yorumlara bakarak böyle bir sonuca varmak doğru olmaz. Ayrıca “Apple forumlarında kimse sorun paylaşmıyor” demeniz de pek mantıklı değil, çünkü bu pek mümkün değil. Mesela hiç kimse mi iOS 26’daki hatalardan veya yaşadığı diğer sorunlardan bahsetmiyor? Özellikle de iPhone 16 serisi kullanıcıları ısınma sorunlarını hiç mi dile getirmiyor. Yani bunlar bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.

Ayrıca yapay zeka konusunda da tek bir kullanıcı bile mi çıkıp gerçekleri söylemiyor? Ya da iPhone 15 ve altı modelleri kullananlar, “bize neden yapay zeka gelmiyor" diye sormuyor mu? Son zamanlarda artan iOS hatalarından da hiç kimse mi bahsetmiyor yani?