Azer50
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sizce S23 Ultra gibi bir amiral gemisi cihazın yazılım desteğini çok erken kesmiyorlar mı? İlk baştan verilen destek çok az değil mi? Benim kanaatimce bu cihaz 2027'de yine canavar gibi yoluna devam edecek, kasıtlı bir eskitme olmadığı sürece.
Sizlerin değerli yorumlarını merak ediyorum.
Topluluk olarak herkesi yorumlara davet ediyorum.
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 01:19 PM in
Galaxy S
Sadece S24 Ultra değil, 6-7 yıl Android güncellemesi alan diğer tüm telefonları araştırabilirsiniz. S23 Ultra gibi bir model bu cihazların yanında bırakın 7 seneyi minimum 10 sene güncelleme alması gerekiyor. Bu dediğim S23 Ultra özelinde değil aslınsa. Tüm amiral gemisi modeller için bahsediyorum. Hemen onca güç kapasitesini hiç etmek Samsung'a yakışmıyor. Tek nedeni var 4 sene almasının, yeni düzenlemenin gelmesinden önce çıkan bir model oluşu. Tek sebebi bu
Azer50
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 01:20 PM in
Galaxy S
Bir devrin en iyi telefonuna sonuna kadar haksızlık yapıldığını düşünüyorum
En azından 7 sene alsaydı ona da şükür derdik. 2027 yılında S27 serisi gelince, Malesef S23 Ultra tarihin tozlu sayfalarına gömülecek
En azından 7 sene alsaydı ona da şükür derdik. 2027 yılında S27 serisi gelince, Malesef S23 Ultra tarihin tozlu sayfalarına gömülecek
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 01:27 PM in
Galaxy S
Çok doğru söylüyorsunuz. Umarım bir gün kullanıcıyı memnun edecek sürprizlerle gelir firma. Keyifli forumlar 😊
Azer50
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 01:32 PM in
Galaxy S
Sizlerede, emeğinize sağlık.
😊❤