cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mart ayi Guvenlik guncellemesi

(Topic created on: 03-16-2025 12:41 PM)
205 Views
samglb
Active Level 4
Options
Galaxy S
S24 ULTRA Mart ayi guvenlik guncellemesi gelen arkadas varmi ?

11 Comments
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Galaxy S
Nasıl dağıtıldığı hakkında bir bilgim yok ama aynı model cihazlara dahil sırayla geliyor
0 Likes
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Ya korede dagitilmis ta acaba diger ulkeler e dagitildimi die merak ettim bu son 6 ay samsung dan nefret etmeye basladim
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Galaxy S
Yalnız değilsin sanırsam kullanıcların %60'ı aşırı şikayetçi umarım Türkiye için bir an önce alternatif çözüme ulaşırlar zira aşırı müşteri kaybı olabilir
0 Likes
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
Koreye her zaman daha önce verilir. Genelde bize ayın 15'i ile 25'i arasında gelir.
0 Likes
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Aslin samsungun bir problemi var tr ile ilgili bir cok ulkede members uzerinde yarismalar yapiliyor oduler dagitiyor orda farkli bir davranis sergiliyor uretim yeri korede die oncelik onlara veriyor samsung desteklemiycem artik bitti the end yazilim guncelleme musteri ilgisizligi bir cok sey bakalim ne olacak
0 Likes
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
Müsteri memnuniyetsizliği ile yazılım konusuna bir şey diyemem fakat Koreye her şeyin daha önce gelmesi gayet normal. Çoğu marka bulunduğu ülkeye daha fazla ayrıcalık tanır.
0 Likes
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Samsung bu yaa bir tani iyi bir yani kotu samsung degisiklikleri seviyor elma surekli ayni samsung yapay zekayi dagitir bir cok cihaza elma en son cikardigi cihaza verir ancak samsungun yapay zekasini begeniyorum
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Hocam hangi ülkelere dağıtıldığına hangi siteden bakıyoruz acaba?
0 Likes
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Samfw
0 Likes