Original topic:

Mart 2024de S23 Ultra Temmuz 2025de S25 Ultra Deneyimlerim

(Topic created on: a month ago)
237 Views
RockerÇocuk
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

image

image

image

Gerçeği Söylemek Gerekirse S23 Ultra Daha Karizmatik Bir Telefon Samsung Bir Daha Öyle Köşeli Kavisli Ekranlara Dönermi Bilmem Ama Muazzam Bir Hız Muazzam Bir Kullanım Durumu Var Ve Ekran Çerçeve Oranı Yok Gibi Bilemiyorum Ama Ben S23 Ultranın Tasarımına Daha Çok Bağlıyım Galiba İlk Amiral Gemisi Telefonum O Diye Sanırım Samsung Biraz Tasarım Çalışsa Keşke A14 De Aynı Tasarım A56 Da Yani Eskiden Telefonlar Çıkınca Farklı Farklı Tasarımlarla Çıkardı Başka Firmaların Tabiki İsim Vermiyorum Ama Neyse Bu Şirketin Tasarım Mühendisleri Bu İşe El Atar Diye Düşünüyorum Ama Zannetmiyorum Battı Balık Yan Gider Diyelim Valla S23 Ultra Hâlş Canavar Gibi Sadece Güncelleme İle Pil Performansına Biraz Zeval Verdiler Onun Dışında Felaket Telefon 🤟😂
5 Comments
mfs_alpha_2
Active Level 4
Galaxy S
Hocam sadece tasarım mesele değil. Mesela ekran sürenizi değisimi performansın değişimi, kameranın değişimi ki s25 ultranın kamerası önceki amirallere kıyasla daha kötü diyorlar, dayanıklılığı, ekranın canlılığı gibi konularda yapılan bir kıyaslama daha güçlü olucaktır.
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Valla Kanka Ben Hâlâ S23 Ultracıyım S25 Ultra Aşırı Kontrastlımıdır Nedir Alışamadım Hâlà Video Vlog Performansına Ama Geçecek 😂
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Biliyor musunuz Şahin Bey Ben de daha önce isteğin s22 Ultra kullandım telefon gayet iyiydi ama ben de sizin tam tersine bu köşede olmasını sevmedim Çünkü elime batıyordu şu anda s25 kullanıyorum küçük Compact bir telefon gayet de memnunum
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
S25 Olan Telefon Çok Rahat Kullanılan Telefon Harika Telefon Zaten Ufak Tefek 23 Ve 25 Ultra Telefonlar Kocaman Benim Elim Allahtan Büyük 😂
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Biz bayanlar maalesef küçük telefonlar Alışık olduğumuz için bana daha rahat geliyor tabii ki Ultra modelleri de ekranın geniş olması ile aslında bir artı şeyleri var benim de hoşuma gitmiyor değil ama kullanımı biraz zor gibi