Original topic:

Malum One UI 8 güncellemesi şarj sorunu çıkardı genel olarak

(Topic created on: 11-02-2025 08:21 PM)
216 Views
Mehmetali_s25ultra
Active Level 10
Options
Galaxy S

Yazılımsal bir sorun bunu böyle kabul ediyoruz benim kendi düşüncem artık hızlı şarj yapmayacağım şarjın bi tık düzeleceğine inanıyorum cihaz bakımından hızlı şarj özelliğini kapatıp öyle dolduracam şarjımı herkesin düşüncesi farklı olabilir benim düşüncem hızlı şarj değilde normal şarj daha sağlıklı olur batarya için

Hızlı şarj kapalı iken 2.30 saatta dolduruyor

image

6 Comments
Galaxy S
Sizde bir deneyin derim sabaha kadar şarjda takılı duracaksa bu ayarı kapalı hale getirin bi değişiklik farkedecekmisiniz
S24FEARUK
Active Level 6
Galaxy S
Pil korumasını acmanizi tavsiye ederim pil sağlığı icin
0 Likes
Galaxy S
Pil koruması temelde ama şarjdan sonra normal şekilde düşmesi için bence hızlı şarjı kapatıp doldurmak daha iyi hızlı şarjda çabuk düşüyor şarj
0 Likes
60muhammed60
Active Level 7
Galaxy S
Zararı bile olabilir telefon 45w için yapıldıysa bu 45w ile sarj olmalı zaten 0 dan 45 ye kadar 25w 45den 60 a kadar 45w 70 den sonra yavaşlamaya başlıyi ama telefona zarar vermesin diyosan sakın %20 nin altına gecirtme %0 da hucreler olmeye başlar pil korumayı aç %90 dada şarjı kessin %20. %90 arası kulan ideali bu 🙏
0 Likes
Galaxy S
Ben sannetmiyorum zararı olacağını değişiklik olsun şimdiye kadar kullandıklarımda hep hızlı şarj ettim bu sefer böyle deneyecem normal şekilde dolsun bakalım ekran süresi artacakmı bakalım deneyecem
0 Likes
60muhammed60
Active Level 7
Galaxy S
S21fe vardı denedim 2 saate sarj oldu ama ekran surem duştu 20 dk **bleep** etti bide 1 saat fazladan bekledim hani yinede ben hızlı sarja guzenmiyorum telefona zarar veriyo diyosan 15w adaptor kulan 1 .5 saate dolsun yavaş degil hızlıda degil en guvenlisi 15w yavaş dolmasıda kotu bana gore saatlerdir fiste takılı kalıyo buda beni geriyo
Batarya ısınmasın batarya kapatisesi azalmasın istiyosan 15w en ideali ısınmaz ve 1.5 saate dolar ısınmadıgından bataryaya tahriş vermez saygılarla🙏😊