cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Müzik Uygulaması?

(Topic created on: 03-31-2024 10:54 PM)
780 Views
Bugraa_S24Plus
Active Level 8
Options
Galaxy S
Arkadaşlar selam uzun zaman sonra samsung modeline bir şans verip s24 plus'a geçtim ve telefonu ilk açtığımda YouTube music ve spotify vardı sizler bu samsung telefonlar da ne kullanıyorsunuz müzik uygulaması olarak online olarak YouTube music okey de çevrimdışıyken ve arka plan için onu kullanamam her zaman merak ediyorum iyi forumlar :)
0 Likes
Resolved!
16 Comments
Galaxy S
Kayıt yeri yokki izinler de
0 Likes
Galaxy S
Niye yok Olması lazım Ayrıca çalma listesi oluşturdunuz mu Öncelikle çalma listesi oluşturmanız lazım

Bir de dosyalarım uygulamasının da kayıt yeri izni ve ayrıca bilinmeyen uygulamaları yükle iznini kontrol edin

Diğer kullanıcının belirttiği gibi Samsung müzik ayarlardan gösterilecek sekmeleri seçmeniz de gerekir

Normalde de aktarım olması gerek bu şekilde https://www.samsung.com/tr/support/apps-services/how-to-import-and-export-samsung-music-playlists/#:....1711931838568.jpg1711931838619.jpg1711932188159.jpg1711932188165.jpg
Galaxy S
Aradığım yer klasörleri gizleymiş çalma listesini de oluşturunca evet oralar açıldı ama anlattığınıza göre ne dosyalarımda ne de smasing music de depolama veya kayıt yeri yok bende 😂😂1711936998326.jpg
0 Likes
Galaxy S
Anladım Benim sürüm eski O zaman, 2.görsel sağ üst üç noktada tüm izinler var Seçmeli değil de orda mecburi izin olarak ayarlamış olabilirler Neyse, Sorununuzun çözüldüğüne sevindim 😊
vespasian
Active Level 6
Galaxy S
zaten buradan klasörlere erişemezsiniz burası oluşturduğunuz parça listeleri için klasörlere erişmek için önce ayarlar - sekmeleri yönetten klasör sekmesini atif hale getirmelisiniz sonra seçeneklerde görünür
v0rtexing
Active Level 4
Galaxy S
Samsung müzik.
Koctv
Active Level 8
Galaxy S
Spotify
0 Likes