cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Led view cover S9+

(Topic created on: 02-19-2020 11:21 PM)
1138 Views
VetSurgeon
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Led view cover kılıfım telefon şarja takılıyken tüm özellikleriyle sorunsuz çalışırken, şarjdan çekince sadece ekranı uyandırıp uyutuyor, Led gösterge kısmı çalışmıyor. 

Kılıf başka telefonlarda sıkıntısız çalışıyor. Benim telefonumda yazılımsal bir sorun "led view service" programının şarja takılı olmadığı zaman arka planda çalışmasını engelliyor. Tüm güç tasarruflarını kapatmama rağmen, tüm izinleri vermeme rağmen durum değişmiyor. 
Telefonumda orjinal android 10 güncellemesi yüklü. 
Fabrika ayarlarına sıfırladım olmadı, recovery menüden wipe yaptım, factory reset yaptım olmadı, odin üzerinden official android türkiye romunu sıfırdan yükledim yine aynı. Sorun kesinlikle yazılımsal. Yapabileceğim başka ne var? Yardımınızı bekliyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VetSurgeon,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Size aktarabileceğimiz tüm adımları yapmışsınız. Bu adımlara rağmen sorunun devam etmesi kılıf kaynaklı sorun yaşadığınıza işaret ediyor. Dilerseniz telefonu ve kılıfınızı teknik servisimize götürerek, kontrol ettirebilirsiniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VetSurgeon,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VetSurgeon,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Size aktarabileceğimiz tüm adımları yapmışsınız. Bu adımlara rağmen sorunun devam etmesi kılıf kaynaklı sorun yaşadığınıza işaret ediyor. Dilerseniz telefonu ve kılıfınızı teknik servisimize götürerek, kontrol ettirebilirsiniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
VetSurgeon
Beginner Level 3
Galaxy S
Merhaba. Kılıfı başka 2 telefonda daha denedim sorunsuz çalışıyor. Kılıf kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bulunduğum noktada servis yok maalesef. Bu nedenle kargo ile yollamam ve en iyi ihtimalle en az 1 hafta telefonsuz kalmam gerekiyor 😔
Tüm bu yaptığım işlemlere rağmen kök bir dizinin telefonda kaldığını silemediğimi düşünüyorum.
Sizden ricam bir teknik servis elemanınızın bana bu konuda uzaktan yardımcı olması.
0 Likes
VetSurgeon
Beginner Level 3
Galaxy S
Sorunun kaynağını buldum. Bu ekran görüntüleri benim telefonuma ve kardeşimin telefonuna ait. Benim telefonumda led cover service 119 kb lık bir dosya iken kardeşimin telefonunda 40,37 mb büyüklüğünde. kılıf onda sorunsuz çalışıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VetSurgeon,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes